2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 36 پست
الان فکر کردی ریاضی خیلی راحت تر از تجربی هست؟ گول این حرف ها را نخور که قبولیش راحت تره واقعا این ط ...

درسته قبولیش راحت نیست ولی حداقل رقابتش نسبت به تجربی کمتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این اوصاف تغییر رشته تصمیم درستی نیست؟

پای علاقه باید در میون باشه 

نه ترس از کنکور

هر رشته واقعا به تلاش نیاز داره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

تغییر از تجربی به ریاضی راحت تره احتمال اینکه خانوادت قبول کنن هم بیشتره چون هم دهمی هم میخای بری ریاضی 

من سال اخر بودم از تجربی اومدم انسانی ، کلشو خودم خوندم و خداروشکر میکنم بابت تصمیم اون زمانم 

به نظرم شما هم دنبال حرف بقیع نباش

اگه واقعا علاقه نداری ولش کن

فقط مطمئن باش به ریاضی علاقه داشته باشی و برات مناسب باشه

لایک نکن😑

بحث علاقه که خیلی وقته کنار رفته. واقعیت اینه تو این کشور علاقه حرف اخرو میزنه

واقعیتش اینه اوضاع کشور تو همه رشته ها داغونه

تحصیل خیلی جایی نداره 

ولی اگه علاقه باشه حداقل وقتی داری تلاش میکنی درس میخونی مخصوصا درس های دانشگاه ک سخت تر هم هست

انگیزه داری

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اطلاع دارید کدوم رشته ها برای مهاجرت راحت ترن؟

رشته های علوم پایه برای مهاجرت بهترین رشته ها هستن

با روانشناسی 

رشته های علوم پایه همون فیزیک و شیمی و ریاضی و علوم کامپیوتر هست که از طریق رشته ریاضی میتونی اینارو بری البته اکثر دانشگاه ها بدون کنکورم پذیرش میکنن این سه تا رشته رو

لایک نکن😑

نه مشکلی نداره ولی کلا بازار کار بیشتر رشته های مهندسی اشباع‌شده من خودم به رشته ریاضی علاقه داشتم و ...

من به ریاضی علاقه ندارم ولی دارم میخونم😅

اگه میدونید میشه بگید مثلا درآمد مهندسی در یک ماه چقدر میشه ی مهندس معمولی مثلا

تغییر از تجربی به ریاضی راحت تره احتمال اینکه خانوادت قبول کنن هم بیشتره چون هم دهمی هم میخای بری ری ...

دارم از زیست فرار میکنم یک جورایی. ریاضی فیزیکم خوبه مشکلی ندارم

دارم از زیست فرار میکنم یک جورایی. ریاضی فیزیکم خوبه مشکلی ندارم

خب پس

حسابان و هندسه و اینا هم دارنا

حواستو جمع کن از زیست فرار نکنی گیر بدترش بیوفتی

برو از تو گوگل پی دی اف کتاباشونو دانلود کن یه نگاه بنداز ببین میتونی تحمل کنی یا ن

لایک نکن😑

من به ریاضی علاقه ندارم ولی دارم میخونم😅اگه میدونید میشه بگید مثلا درآمد مهندسی در یک ماه چقدر میشه ...

من مهندس ساختمان هستم درآمد بستگی به اوضاع کار داره برای مهندس بالای ۱۰سال سابقه حدودا ماهی ۳۰ با شرایط فعلی

کاربر آقا 
واقعیتش اینه اوضاع کشور تو همه رشته ها داغونهتحصیل خیلی جایی نداره ولی اگه علاقه باشه حداقل وقتی دار ...

شما میگید علاقه، علاقه اصلی من هنر بود ولی تا بحثشو کنار خانواده پیش کشیدم جوابی که بهم دادن این بود "برو پزشکی کنارش هنر هم ادامه بده"

بخاطر همین میگم اینجا علاقه اهمیتی نداره