من ۳۷ سالمه اصلا هیچ ورزشی نکردم تاحالا، خیلی دلم میخواد ورزش کنم برم پیاده روی ولی هربار سر یک هفته ول میکنم ، بیشتر واس اینکه از عرق کردن متنفرم، سینه هام بزرگه زود عرق میکنم چندشم میشه، یه کار ساده میکنم خیس عرق میشم چه برسه به پیاده روی یا تردمیل، میخوام بدونم اگه ورطش نکنم عواقب بدی داره تو آینده؟ کیا ورزش نکردن ولی سالمن تو ۵۰ سالگی به بعد؟ خیلی روحیه ام خرابه واس این موضوع، کاش انقد تنبل نبودم 😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما تنبل نیستید که، تا جایی که به تاپیکاتون نگاه کردم تازگیا کنکور دادید، توی این سن کاری که کردید کار یه آدم پر تلاش هست، این کارو هنوز واقعا نمیخواید، وگرنه انجامش میدادید
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
من پولشو ندارم.یه چند وقت رفتم پیاده روی ولش کردم.رژیم هم نمیتونم بگیرم.چون همش گشنم میشه و باید چیزی بخورم.خیلی چاق شدم اعتماد بنفسمو از دست دادم،😢😢😢😢