2777
2789
عنوان

خانمها من خیلی تنبلم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 42 پست
ورزش خوبه کلا،پودر بچه بزن قفسه سینه کمترعرق کنی اذیت نشی،یاهم بروباشگاه

سرمو چه کنم، کل موهام خیس میشه سرو صورتم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

خودتو  زور کن  بری.  من بخاطر گرمای شهرم  تنبلی میکردم.هوا اتیشهههه. ولی خودمو مجبور کردم و میرم.   ببین  خیییس عرق میشم 🤧🤧🤧🤧   ولی  میگم   اگه نرم  پسفردا  سکته میکنم میفتم میمیرم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من این مدلی عرق نمیکنم فقط لباسم نم میشه میفهمم عرق کردمعرق نمی ریزم

خوشبحالت، من خیس خیس میشم هنه جام عرق میکنه

شما تنبل نیستید که، تا جایی که به تاپیکاتون نگاه کردم تازگیا کنکور دادید، توی این سن کاری که کردید کار یه آدم پر تلاش هست، این کارو هنوز واقعا نمیخواید، وگرنه انجامش میدادید

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خودتو زور کن بری. من بخاطر گرمای شهرم تنبلی میکردم.هوا اتیشهههه. ولی خودمو مجبور کردم و میرم. ...

مردن که خوبه والا. من عواقب بدتری میبینم مثلا پادرد و کمردرد و اینکه نتونی به کارهات برسی 

سرمو چه کنم، کل موهام خیس میشه سرو صورتم

یجوری گوجه جمع کن کلا عرق داره ورزش ولی باشگاه یکم بهتره

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
شما تنبل نیستید که، تا جایی که به تاپیکاتون نگاه کردم تازگیا کنکور دادید، توی این سن کاری که کردید ک ...

شما لطف دارید، تنبل از لحاظ فعالیت فیزیکی واقعا تنبلم، عاشق درس خوندن و نشستن یه گوشه هستم ، کلا کاری رو انتخاب کردم که کمترین تحرک رو داره متاسفانه 

شما صفرات بالاستتحمل گرمات کمه؟

چه خوب گفتی، اره اتفاقا صفراوی هستم ، خیلی به شدت اصلا تحمل گرما ندارم

راستی خانومای تنبل دیروز روزمون بود روز گذشته مون مبارک

جدی؟ مگه روز تنبل داریم؟😄

من شرایط باشگاه ندارم دوتا وروجک دارم

من پولشو ندارم.یه چند وقت رفتم پیاده روی ولش کردم.رژیم هم نمیتونم بگیرم.چون همش گشنم میشه و باید چیزی بخورم.خیلی چاق شدم اعتماد بنفسمو از دست دادم،😢😢😢😢

کاربری سال ۹۶ هستم.
شما لطف دارید، تنبل از لحاظ فعالیت فیزیکی واقعا تنبلم، عاشق درس خوندن و نشستن یه گوشه هستم ، کلا کار ...

پس که اینطور، به هر حال افکار ماست که مارو میسازه، وقتی دارید بهش فکر میکنید یعنی میتونید عملیش کنید.

در هر شرایطی امید وارم شاد و پیروز باشید🤗🌷

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من پولشو ندارم.یه چند وقت رفتم پیاده روی ولش کردم.رژیم هم نمیتونم بگیرم.چون همش گشنم میشه و باید چیز ...

منم جدیدا چاق شدم ده کیلو