2777
2789
عنوان

خانمها من خیلی تنبلم چکار کنم

714 بازدید | 42 پست

من ۳۷ سالمه اصلا هیچ ورزشی نکردم تاحالا، خیلی دلم میخواد ورزش کنم برم پیاده روی ولی هربار سر یک هفته ول میکنم ، بیشتر واس اینکه از عرق کردن متنفرم، سینه هام بزرگه زود عرق میکنم چندشم میشه، یه کار ساده میکنم خیس عرق میشم چه برسه به پیاده روی یا تردمیل، میخوام بدونم اگه ورطش نکنم عواقب بدی داره تو آینده؟ کیا ورزش نکردن ولی سالمن تو ۵۰ سالگی به بعد؟ خیلی روحیه ام خرابه واس این موضوع، کاش انقد تنبل نبودم 😔😔

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

ورزش خوبه کلا،پودر بچه بزن قفسه سینه کمترعرق کنی اذیت نشی،یاهم بروباشگاه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خونه انجام بده برقص وسطش مثلا ی ارایشی چیزی بکن اینطوری اشتیاقت بیشتره برا فعالیت اینا، و اینک سعی کن صبح زود بلند شی من یه تایمی انقدر زود بلند میشدم قشنگ شاداب بودم الان تا سب یهو خابم ،الانم خابالو ترینم 

+خدایاشکرت🤍

من ۲۷ سالم زیاد ورزش نکردم چون مداوم توکارم پیاده روی وزنم میاد پایین ولی تنبل نیستم چون مسئولیت گردنم 

مستقلم 

قسط بیمه دازم

باید پس انداز کنم

عاشقم

میخوام ازدواج کنم

و بخاطر شرایطم مسئولیتم کارم انجام بدم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خب ورزش کردن با تعریق همراهه بعدش دوش بگیر بهونه میاری گلموگرنه حداقل پیاده رویی روزانه داشته باش

وای خیلی چندشه عرق کردن من، فکر کن داخل تمام موهام عرق میکنه، انگار دوش گرفتم موهام خیس میشه، همینجور عرق از سر و صورتم چکه میکنه ، یه چیز عجیبیه

منم مثل شمام،😢😢😒😒میخاستم برم باشگاه ولی پول ندارم.هزینش زیاده

من شرایط باشگاه ندارم دوتا وروجک دارم

وای خیلی چندشه عرق کردن من، فکر کن داخل تمام موهام عرق میکنه، انگار دوش گرفتم موهام خیس میشه، همینجو ...

نه من این مدلی عرق نمیکنم 

فقط لباسم نم میشه میفهمم عرق کردم

عرق نمی ریزم