2821
2789
عنوان

کات کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست
من مستقل بزرگ شدم دوس ندارم با یکی میرم بیرون فقط اون حساب کنه ولی نمی دونستم تو اینجور رابطه ها نبا ...

هیچوقت حساب نکن   پسرا وقتی خرج دختر کنند وابسته تر میشن 

به جای حساب کافه و اینا  تو مناسب مختلف کادو ببر    یا مثلاً اگه ماشین داره ی دستمال کاغذی بخر بدونه ب فکرشی 

من می‌دونم دوباره رابطه تون ادامه دار میشه  و برمیگردید بهم  خلاصه هیچوقت حساب نکن تو 

و ب جای اینکه همیشه عادتش بدی ک نیاز جنسیشو تامین کنی ببرش سینما  یا بش بگو دورم بزن   و بهش نرس   

در کل زنی جذابه ک استقلال عاطفی تو رابطه داشته باشه    منم کات کردم و فهمیدم اشتباهاتم چی بوده تو رابطه 

💕

مرد هیچوقت محبت رو نمیفهمه تهش میگه من چه چیز خاصیم ک این اینکارو برام میکنه پس با چند نفر دیگه هم د ...

دقیقا همین نفهمید محبت من رو 

تو این 3 ماه حتی از نظر مالی بیرون هم میرفتیم یکی در میون خودم حساب میکردم از لحاظ مالی اذیت نشه ولی نفهمید هوا برش داشت 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیر فهمیدم چون همه خودم رو گذاشتم براش حتی تامین نیاز جنسی البته نه دخول و اینجور چیزا ولی نیازش رو ...

توو سه ماه تو این نیازشو برطرف کردی 

همین میشه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
دقیقا همین نفهمید محبت من رو تو این 3 ماه حتی از نظر مالی بیرون هم میرفتیم یکی در میون خودم حساب میک ...

اشکال نداره سنی نداره این اشتباها طبیعی قرار نیست همه سیاست داشته باشن و بلد باشن آدما مخصوصا خانوما فقط در مقابل مردی میتونن سیاست داشته باشن ک از ته قلب دوستش ندارن و ترس از دست دادنشو ندارن 

من کمکت میکنم ❤️
هیچوقت حساب نکن پسرا وقتی خرج دختر کنند وابسته تر میشن به جای حساب کافه و اینا تو مناسب مختلف کاد ...

اولین رابطه ام بود اولین باری بود به یکی دل دادم نمی دونستم اینا رو چون تو زندگی مستقل بزرگ شدم یا نگرفتم بزارم کسی برام پول خرج کنه 

امیدوارم هیچ وقت برنگرده بره به درک یا برگرده التماس جوابش رو ندم 

واقعا لیاقت نداشت هوا برش داشته 

لیاقت تورو نداشت ادم بب لیاقت رو باید دکمه کنسلی شو‌ زدالان ناراحتی حق داری یکم عزاداری کن هرچقدر لا ...

از رفتنش ناراحت نیستم از خریت خودم ناراحتم که همه وجودم رو گذاشتم برا یه آدم بی لیاقت نذاشتم یه کوچولو اذیت بشه فقط محبت احمقم من 

من احمقم خدا لعنتم کنه بیشتر از اینکه از رفتنش ناراحت باشم از خریت خودم ناراحتم و اعصابم خورده

بهش پیام بده هرچی از تو دهنت در میاد بگو بهش فحشششش بده که فک نکنه واست عادیه 

اولین رابطه ام بود اولین باری بود به یکی دل دادم نمی دونستم اینا رو چون تو زندگی مستقل بزرگ شدم یا ن ...

منم اولین رابطه طولانی مدتم بوده   منم کار میکردم و مستقل بودم 

منم مثل خودت بودم تا ی چیزی میشه میگم تموم   اما ی هم اتاقی دارم تو خوابگاه پسره میرینه ب سرتاپاش و دختره جدا نمیشه 

بعد نشستم فکر کردم گفتم هم من اونور بوم افتادم هم این هم اتاقیم    و فهمیدم بیشتر رابطه های طولانی با تحقیر همچنان ادامه دار شدن و من بهترینارو سر اخلاقم  ک  مثل آدم رفتار نمی‌کردم موقع دعوا  خودم تموم میکردم 

الان دیگه خوب شدم فهمیدم چی اشتباهه و چندتا کلیپ خودسازی می بینم بهترم

💕

ولی عزیزم ۳ ماه با یه نفر تو رابطه بودی و الان داری اینکارو میکنی اینو خواهرانه بهت میگم هیچوقت وارد ...

به شدت آدم وابسته و احساسی هستم تمام محبتم رو برا اطرافیان میزارم ولی خریت کردم تمام محبتم رو برا این آدم گذاشتم از پشت خجنجر زد خوردم کرد از خودم عصبانی ام چرا انقدر بهش محبت کردم اعتماد کردم 

منم اولین رابطه طولانی مدتم بوده منم کار میکردم و مستقل بودم منم مثل خودت بودم تا ی چیزی میشه میگم ...

تو رابطه ما اون همیشه گند اخلاق بود فقط تهمت میزد بهم تندی میکرد 2 دقیقه دیر جواب میدادم میگفت با یکی هستی داری خیانت میکنی ولی من فقط صبر کردم گفتم این به در محبت هاش ولی هی تکرارش کرد بدتر شد دیگه صبرم لبریز شد کاش همون اول دیدم این رفتار ها رو کات میکردم الان اینجوری نبود وضعم 

من خر از نظر جنسی هم تامینش میکردم حالا نه دخول و اینا ولی باز تامین میکردم 

بهش پیام بده هرچی از تو دهنت در میاد بگو بهش فحشششش بده که فک نکنه واست عادیه

نمیخوام فکر کنه رفتنش برام مهمه فحش بدم بهش فکر میکنه کیه که به خاطرش عصبی شدم نمیخوام از این پرروتر بشه 

2823
2791
2779
2792