2777
2789
عنوان

کات کردم 💔

578 بازدید | 44 پست

3 ماه با همیم از همه لحاظ تامینش کردم دم از عشق میزد خانواده میدونن و این چرت و پرتا

دیروز من گفتم تمومش کنیم هیچ مخالفتی نکرد خیلی بد باهام برخورد کرد و تمومش کرد همیشه دعوا میشد پیام میداد از دیروز هیچ پیامی نداده 

یه چیزی بگید دیگه بهش فکر نکنم 

من خیلی خرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون برای همه چی تامینش کردی اینجوری شد

برای پسرا یکم باید هم‌ نا شناخته هم پیچیده و هم دست نیافتنی باشی البته همه اینایی که گفتم دختر و پسر نداره که جذاب بمونه ادم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نمیدونی پسرا پرنسس شدن ؟وقتی نمیخاستی تمومش کنی چرا گفتی تمومش کنیم؟ منم جاش بودم تمومش میکردم.

چون یه رفتار خیلی بد باهام داشت 

با دوستم 20 دقیقه تلفنی حرف میزدم با عصبانیت میگه با کی حرف میزدی با کی هستی و این چرت و پرتا منم گفتم بهم مشکوکی بیا تمومش کنیم دوس ندارم با آدم اینجوری باشم اونم گفت میرم یه دختر خوب پیدا میکنم همین 

تبریک میگم دکمه شو بزن بره هرکی رفت خوش رفت رفتنی بهرحال میره خداروشکر زود فهمیدی

دیر فهمیدم چون همه خودم رو گذاشتم براش حتی تامین نیاز جنسی 

البته نه دخول و اینجور چیزا ولی نیازش رو هم برطرف کردم خریت از خودم بود خیلی وابسته اش شده بودم 

چون برای همه چی تامینش کردی اینجوری شدبرای پسرا یکم باید هم‌ نا شناخته هم پیچیده و هم دست نیافتنی با ...

حرفتو قبول دارم ولی پس ادم دقیقا کجا باید ارامش پیدا کنه😔 کجا خودش باشه .کجا بتونه محبتشو نشون بده .همش نقشه نیرنگ ادا