2789
عنوان

کات کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 44 پست
نباید صد خودت رو میذاشتی

اشتباهم همین بود 100 خودم رو گذاشتم حتی بیرون هم میرفتیم یه بار اون حساب می‌کرد دفعه بعد حتما من حساب میکردم 

دم از عشق و ازدواج میزد 

لعنت به من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون یه رفتار خیلی بد باهام داشت با دوستم 20 دقیقه تلفنی حرف میزدم با عصبانیت میگه با کی حرف میزدی با ...

یه رفتار بد داره که اول باید بگی رفتارتو درست کن نه سر هرچیزی بگی تمومش کنیم تموم کنیم من خودم همین اشتباه تورو کردم . حالا هم خودتو ناراحت نکن هرچی که خدا بخاد میشه 

وقتی بهش فکر میکنی چرا گفتی تمومش کنیم😂حالا زنگ نزده ناراحتی؟عجب بابا عجب😂

چون 20 دقیقه با رفیقم صحبت می‌کردم زنگ زد با لحن تند با کی آنقدر صحبت می‌کنی با کی و این چرت و پرتا منم گفتم مشکوکی بهم تمومش کنیم 

اونم رفت همیشه میرفت میومد الان هیچ پیامی نداده 

حرفتو قبول دارم ولی پس ادم دقیقا کجا باید ارامش پیدا کنه😔 کجا خودش باشه .کجا بتونه محبتشو نشون بده ...

نقشه و نیرنگ نیست یه کنترل درونیه تا شرایط مساعد بشه

شما که تا یکی دوست داشتی نمیری همه اسرار خونه و زندگیتو بهش بدی ، یا کلید خونتو ، اول اعتماد کم کم اشنا شین ، صمیمی شین خاطرات مشترک بسازین از نیات و روحیاتش باخبر بشین 

هیچ رابطه عمیق و خوبی تو ۳ ماه بدست نمیاد اگرم بیاد نادر و استثناء

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

دیر فهمیدم چون همه خودم رو گذاشتم براش حتی تامین نیاز جنسی البته نه دخول و اینجور چیزا ولی نیازش رو ...

لیاقت تورو نداشت ادم بب لیاقت رو باید دکمه کنسلی شو‌ زد

الان ناراحتی حق داری یکم عزاداری کن هرچقدر لازمه گریه کن خالی بشی ولی در نهایت باید پاشی چاره ای نیست جز ادامه دادن

با افتخار قوچانی‌ام ❤️
چرا حساب میکردی؟

من مستقل بزرگ شدم دوس ندارم با یکی میرم بیرون فقط اون حساب کنه 

ولی نمی دونستم تو اینجور رابطه ها نباید به هیچ عنوان دست تو جیبم کنم پررو میشه طرف 

حتی براش کادو هم خریدم و اون دریغ از یه چیز کوچیک برام خریده باشه 

ولی عزیزم ۳ ماه با یه نفر تو رابطه بودی و الان داری اینکارو میکنی اینو خواهرانه بهت میگم هیچوقت وارد رابطه نشو چون آدم وابسته ای هستی و داغون میشی برای نگه داشتن کسی هم نباید باج بدی که 

الانم بهتر ک تموم کردی 

من کمکت میکنم ❤️
دیر فهمیدم چون همه خودم رو گذاشتم براش حتی تامین نیاز جنسی البته نه دخول و اینجور چیزا ولی نیازش رو ...

دیگه هیچوقت این اشتباه رو نکن هیچوقت .بخاد بمونه خودش میمونه بخاد بره هم بچه هم داشته باشی میره .اینا بهونست

یه رفتار بد داره که اول باید بگی رفتارتو درست کن نه سر هرچیزی بگی تمومش کنیم تموم کنیم من خودم همین ...

کلا مشکوک هزار بار اینجوری باهام رفتار کرده جرعت ندارم با کسی برم بیرون یا تلفنی صحبت کنم مشکوک میشه دبگه صبرم لبریز شده بود 

حرفتو قبول دارم ولی پس ادم دقیقا کجا باید ارامش پیدا کنه😔 کجا خودش باشه .کجا بتونه محبتشو نشون بده ...

دقیقا من از این میسوزم خالصانه از ته قلبم بهش محبت کردم واقعا دوسش داشتم ولی اون قطعا همش حرف بوده همش الکی از همین که من رو بودم و اون نه حالم بده 

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....