2821
2789
عنوان

کات کردم 💔

571 بازدید | 44 پست

3 ماه با همیم از همه لحاظ تامینش کردم دم از عشق میزد خانواده میدونن و این چرت و پرتا

دیروز من گفتم تمومش کنیم هیچ مخالفتی نکرد خیلی بد باهام برخورد کرد و تمومش کرد همیشه دعوا میشد پیام میداد از دیروز هیچ پیامی نداده 

یه چیزی بگید دیگه بهش فکر نکنم 

من خیلی خرم 

به جمع یه عقاب همیشه تنهاس خوش اومدی😎

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون برای همه چی تامینش کردی اینجوری شد

برای پسرا یکم باید هم‌ نا شناخته هم پیچیده و هم دست نیافتنی باشی البته همه اینایی که گفتم دختر و پسر نداره که جذاب بمونه ادم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نمیدونی پسرا پرنسس شدن ؟وقتی نمیخاستی تمومش کنی چرا گفتی تمومش کنیم؟ منم جاش بودم تمومش میکردم.

چون یه رفتار خیلی بد باهام داشت 

با دوستم 20 دقیقه تلفنی حرف میزدم با عصبانیت میگه با کی حرف میزدی با کی هستی و این چرت و پرتا منم گفتم بهم مشکوکی بیا تمومش کنیم دوس ندارم با آدم اینجوری باشم اونم گفت میرم یه دختر خوب پیدا میکنم همین 

اولین بار بود با یکی رابطه داشتم الان حالم بده ترجیح میدم دیگه به کسی دل ندم همین عقاب بمونم تا ازدو ...

کار خوبی میکنی

فراموشش کن و اگه برگشت دوباره برنگرد.

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

تبریک میگم دکمه شو بزن بره هرکی رفت خوش رفت رفتنی بهرحال میره خداروشکر زود فهمیدی

دیر فهمیدم چون همه خودم رو گذاشتم براش حتی تامین نیاز جنسی 

البته نه دخول و اینجور چیزا ولی نیازش رو هم برطرف کردم خریت از خودم بود خیلی وابسته اش شده بودم 

چون برای همه چی تامینش کردی اینجوری شدبرای پسرا یکم باید هم‌ نا شناخته هم پیچیده و هم دست نیافتنی با ...

حرفتو قبول دارم ولی پس ادم دقیقا کجا باید ارامش پیدا کنه😔 کجا خودش باشه .کجا بتونه محبتشو نشون بده .همش نقشه نیرنگ ادا