2821
2789
عنوان

خیلی سرده

513 بازدید | 59 پست

اصن طبیعی نیی 

هوا گرمه یهو که ناراحت و عصبی شدم وقتی کیک تو دهنم بود یهو بغض گلمو گرفت کیک همونجا یا بغض قاطی شد

بعدش پاشدم که نفهمه رفتم تو آشپزخونه اون بغضو با آب پایین دادم

بعد صورتمو شستم وقتی اشکی بود

بعد اومدم تنهایی آهنگ‌غمگین گوش دادم

غروب فیزیوتراپی شده بودم درد دستمم خوب شده بود یهو جاهای اون فیزیوتراپی و سوزن خورده دوباره درد گرفت شدید

تاپیک زدم

و اینکه الان سردمه

و اینکه میدونم این حرفا واسه کسی ارزش نداره و مهم نیس

ولی حسم یه لحظه مثل بچه ای که توی پاساژ لج کرده چیزی خواسته براش نخریدن یا دهواش کردن و وقتی غریبه ای ازش میپرسه چیشده؟ شاید دلش میخواد که بگه اره ناراحتم بخاطر این چیز، ولی چون بهش گفتن یا از روی غریزه میدونه نباید با غریبه ها حرف بزنه اخم میکنه و سرشو میندازه پایین تا از مشیر هم دور بشید مثلا اگر توی یه اسانسورید باهم!

نمیدونم چقد حرف هام واضح و قابل درک بود براتون

ولی ببخشید سرتونو درد آوردم 😊

خداروشکر بابت اینکه حس کردم شاید ناراحتیم برا یکی مهمه که اینارم گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابم‌برد‌ توی خواب داشتم میمردم انگار از شدت حرصهنوزم قلبم تند میزنه‌ خیلیاصن‌ خوب نیستم

ای وای  اینشالله بهتر بشین

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         

چیشده عزیزم میخای راجبش یکم حرف بزنی؟ من خودم دیشب بدترین شب زندگیم رو تجربه کردم انقد حالم بد بود که هر لحظه فکر میکردم میخام بمیرم!

ولی میگذره این روزهای سختم میگذره

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱

ممنونماز احوال پرسیتونببخشید من امشب خیلی تلخم هیچ ویژگی و حال خوب ندارمشبتون‌بخیر

شبتون بخیر ،سر زنده وسلامت باشید

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت