2821
2789
عنوان

خیلی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 59 پست
بعضی وقتا حس میکنم واقعا هیشکیو ندارم

بیشتر ادم ها حداقل کم کم یبار تو زندگیشون این رو حس کردن

میدونی چرا؟ چون حجم غمی که اون لحظه تحمل میکنی خیلی زیادع و سنگینه حس میکنی تنهایی نمیتونی تحملش کنی نیاز داری کسی بیشتر از قبل درکت کنه بهت محبت کنه بگه من پشتتم تا درصد سنگینی اون غمه کمتر بشع

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱

هرچی ام بقیه میگن پدرو مادرتو داریمیدونی نمیدونم چراولی این حدود یکسال تا چندماه اخیر خیلی حس های عج ...

متوجه نمیشم از گفتن چی خجالت میکشی؟ اگه منظورت اینه خجالت میکشی غمهاتو اینجا بنویسی که من بهت میگم اشتباهه خجالت نکش واقعا اگع بنویسی خالی میشی و سبکتر میشی پس بنویس چون میدونی حرفات مخاطب داره سبک میشی عزیزم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به یچیزی تازگیا پی بردمهمه ادم ها دوروئن بیشترشون یعنی ...تو روت ممکنه بخندن دوست داشته باشن پشتت ...

با این حال بدم

با اینکه علت ناراحتیم همون بود

داشتم میمیردم

ولی پتو رو پرت کردم رو پاش رفتم 

که مثلا سردش نشه 

میدونی چی میگم شاید خیلی خوب نباشم ولی دلم نمیاد و نمیخواد آسیب بزنم یا ناراحتی رو تحمل کنه کسی بخاطر من

بیشتر ادم ها حداقل کم کم یبار تو زندگیشون این رو حس کردنمیدونی چرا؟ چون حجم غمی که اون لحظه تحمل میک ...

باورت میشه همینجور بدون اینکه بخوام یا اراده کنم اشکم میریزه 

با این حال بدمبا اینکه علت ناراحتیم همون بودداشتم میمیردمولی پتو رو پرت کردم رو پاش رفتم که مثلا سرد ...

منظورت شوهرتع؟ 

کار اشتباهی میکنی باید ناراحتیت رو بیان کنی هر چقد بیان نکنی و تو دلت نگه داری خودت اذیت میشی انقد انباشتع میشه روهم که یروزی دیگه نمیتونی تحمل کنی چرا؟ چون انقد ریختی تو خودتم صبر کردی که دیگه لبریز شده پس کاسه صبرتو هی تند تند خالی کن حرفاتو بگو نزار جمع بشع روهم 

باورت میشه همینجور بدون اینکه بخوام یا اراده کنم اشکم میریزه

اره میفهمم ولی بپذیر که همیشع نباید حالت خوب باشه یوقتایی هم هست که حالت بده بدنت روانت به این نیاز داره تخلیه بشه گریه منی سبک بشی

اره میفهمم ولی بپذیر که همیشع نباید حالت خوب باشه یوقتایی هم هست که حالت بده بدنت روانت به این نیاز ...

اخه حالم چندوقته همش بده🤣🤣

مثل این زنای بدرد نخور ناراحت همیشه غمگین میشم گاهی

گاهی خودمو نمیشناسم

هیچ واکنشی نشون نمیدع؟

ببین مثلا امشب رفتم دستشویی

یهو اومدم برقو روشن کردم

قرص پیدا کردم تو کیف

خوردم با اب

یکم پاک کردم دوباره گریمو 

تنها واکنشش این بود پشت کرد اونوری خوابید

اخه حالم چندوقته همش بده🤣🤣مثل این زنای بدرد نخور ناراحت همیشه غمگین میشم گاهیگاهی خودمو نمیشناسم

نیاز داری بری پیش تراپیست منم همینم دقیقا میفهمم حالتو بعد هودت باید بتونی حالتو خوب کنی هر چقد فکر کنی به موضوع های ناراحت کننده همون قدر ناراحت و غمگین میشی و به مرور هی هرروز این تکرار بشه میشه عادت و عادت میکنی هرروز غمگین و ناراحت باشی انوقت دیگه سخت خوشحال میشی سخت میخندی سخت از چیزی لذت میبری و افسرده میشی چون عادت کردی همیشه غمگین و ناراحت باشی خودت خاستی انگار

نیاز داری بری پیش تراپیست منم همینم دقیقا میفهمم حالتو بعد هودت باید بتونی حالتو خوب کنی هر چقد فکر ...

ببین اگر باهام خوب باشن باورت نمیشه چقدر آذم پر انرژی ای میتونم باشم

ببین مثلا امشب رفتم دستشویییهو اومدم برقو روشن کردمقرص پیدا کردم تو کیفخوردم با ابیکم پاک کردم دوبار ...

میدونی گاهی وقتا شوهر منم اینطوری میشه بر من که اینطوریه شرایط تو رو نمیدونم

وقتی من چند روز پشت سر هم ناراحتم هی گریه میکنم اولش سعی میکنه ارومم کنه حرف میزنه روزهای بعدش عصبی میشهیا بیخیال میشه انگار پیشش زیاد ناراحت بودی زیاد گریه کردی اره؟