2821
2789
عنوان

خیلی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 59 پست

پیش تراپیستم رفتیم

میدونی این چند روز پشت سر هم یکسری چیزا شد غصه جمع شد تو دلم بلاخره منم آدمم غصه تو دلم‌جمع میشه

منم نیاز دارم مثل هر آدمی به خیلی از چیزها

ولی خب ….

اینم دیگه شانس مایه

البته تونم همین حذفارو میرنه در مقابل من 🤣🤣

ببین اگر باهام خوب باشن باورت نمیشه چقدر آذم پر انرژی ای میتونم باشم

منم همینم

میدونی من الان دوماهه با مادرشوهرم درگیرم انقدددد ناراحت میشم که هر لحظه بهش فکر میکنم و دارم تبدیل میشم به یه ادم افسرده

بعد به خودم اومدم دیدم بابا همه ادم ها اینطورین همشوننن حای شوهر ادم مادر ادم خاهر ادمم میتونه ادمو ناراحت بکنه تو نباید خیلی اهمیت بدی میدونم حق میدم ادم دلش میشکنه ناراحت میشه ولی سعی کن خیلی اهمیت ندی خیلی بزرگش نکن تو ذهنت که همش به کارهای بدی که در حقت کردن فکر کنی چون فقط خودتی که داری اذیت میشی به اونا هیچی نمیشه تازه خوشحام میشن تونستن تو رو ناراحت کنن قصدشون همین بوده خب

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیش تراپیستم رفتیممیدونی این چند روز پشت سر هم یکسری چیزا شد غصه جمع شد تو دلم بلاخره منم آدمم غصه ت ...

میفهمم وقتی اتفاقات بد پشت سر هم بر ادم میوفته مغز ادم دیگه رد میدع از ناراحتی و غصه نمیدونه چیکار بکنه منم دوماهه همینه وضعم ولی بیخیالشو یکم کمتر بهشون فکر کن به نظرم نیاز داری بری مسافرت

میدونی گاهی وقتا شوهر منم اینطوری میشه بر من که اینطوریه شرایط تو رو نمیدونموقتی من چند روز پشت سر ه ...

نه من اصلا غم هامو به اون نشون نمیدم

مثلا یکهو یکدفعه داریم یه آهنگی گوش میدیم قبلش حرف میزدیم 

اشکام بی صدا میریزه سریع پاک میکنم چون بدم میاد پیش کسی گریه کنم اخلاقمه، بعد میگه چیسد الان که خوب بودی

ببین خودش خوب منو میشناسه ها ولی خب این روشو در پی گرفته که نمیفهمه چیشده، یا مثلا مشکل از منه که یهو الکی غصه ام گرفته یا هر اتفاقی افتاده اوایل که چنان مینداخت تو زمین من من خودمم باورم شده بود مشکل از منه، و هرچی میشه مقصرش منم 

ببین خیلی چیزا هست که نمیشه اینجا بگم

ولی فقط اینو بگم ما فقط رو کاغذ…

میفهمم..می‌دونی که طبیعیه؟ می‌دونی که من و تو انسانیم و اشکال نداره حالمون بد بشه؟ :) باشه؟ غصه نخور خب؟ 

قرار نیس که هر روز حالت بد باشه..الان خوب نبودی باید از خودت مراقبت کنی..یه دوش با آب گرم بگیر...دراز بکش یه چای بخور حالت جا بیاد...یا شاید کیک؟ هرچی که عشقت میکشه 

من میفهمم که حالت بد بوده ولی بایدددد الان مراقب خودت باشی و با خودت دوست باشی 

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
منم همینممیدونی من الان دوماهه با مادرشوهرم درگیرم انقدددد ناراحت میشم که هر لحظه بهش فکر میکنم و دا ...

دقیقا همینطوره

ولی ببین یکسال و خورده ایه من همزمان که متاهلم دارم تنها زندگی میکنم ینی فقط همخونه… ببین خیلی سخته باور کن

دقیقا همینطورهولی ببین یکسال و خورده ایه من همزمان که متاهلم دارم تنها زندگی میکنم ینی فقط همخونه… ب ...

اره سخته خیلی بیش از حد مخصوصا اینکه مثل من بشدت احساسی باشی و نیاز داشتع باشی به توجه و محبتش

اره سخته خیلی بیش از حد مخصوصا اینکه مثل من بشدت احساسی باشی و نیاز داشتع باشی به توجه و محبتش

به توجه و محبت نیاز دارم ولی توجه و محبت اونو نمیخوام بخوره تو سرش واقعا بعد این همه مدت تحمل تنهایی 

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی فدات شم خیلی لطف کردی

خواهری کردی در حقم، خدا به اندازه دلت و محبتت بهت ببخشه و خیر و شادی همراهت باشه تو هر قدم زندگیت💚🌿