2777
2789
🤣🤣🤣کردیم پیوی شخصی اینجارو ها. اره مخصوصا روستا باشی نزدیک جنگل شغال تو باغ بپره اینور اونور🤣

اره 😂😂اینجام هستن شغالا میرم تو حیاط صداشون از دم در میاد نمیدونم شغالن یا روباه نمبتونم تشخیص بدم منم روستام الان خونه داییمم

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اکثر کسایی که میرن دنبالش فکر میکنن ارامش میگیرن ولی اینطوری نیست البته بعضی پسرا هم فکر میک ...

اره فقط اونایی ک چشارو هم خمار میکنن حین کشیدنش فک میکنن جذاب میشن😂😂همشون دنبال ارامشن و ی راهی برادتخلیه عصبانیت ولی ی راه بدترو رفتن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

آبجی دیگه دیره آبجی دریا هم گفت بکشم الان دارم میکشم

😐😐😐بابا گفتم نکش داداش الان چطوری میخوای ولش کنی ؟ چرا برا سلامتیت ارزش قائل نیستی ب فکر نامزدت باش ب فکر خودت باش .اونم فک میکرد میاخی تفریحی  بکشی ولی نمیدونس تو ک قیلیونو نمیتونی ول کنی دیگه با سیگار میخوای چبکار کنی .حالا اروم شدی

😂😂😂زود خاموشش کن تا بچه ها نفهمیدن

اخرش کار خودتو کردی مثل شیطون رفتی تو جلدش وسوسش کردی😂

اره 😂😂اینجام هستن شغالا میرم تو حیاط صداشون از دم در میاد نمیدونم شغالن یا روباه نمبتونم تشخیص بدم ...

شغال و روباه یکین فکر کنما 😂😂باز خوبه دم در من خواب بودم زیر پنجره یهو دست جمعی شروع کردن صدا کردن ریدم قشنگ

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
شغال و روباه یکین فکر کنما 😂😂باز خوبه دم در من خواب بودم زیر پنجره یهو دست جمعی شروع کردن صدا کردن ...

مطمئنی ؟ پس چرا ب شغال میگن شغال ب روباه میگن رو باه ب هر کدوم ی اسم نمیگنط😐😂اینجا دستشویی تو حیاطه بخام برم ۵ دقیقه طول میکشه جرعت نمیکنم برم