2777
2789
اره خب ولی سایتو ک زدن عمومیه وقتی مبخای وارد شی میزنه زنی یا مرد پس اگه خصوصی بود فقط میگف زن پس فک ...

اهان اینجا روستامون شماله از بس خلوته درخت فلان داره میترسی بری بیرون کسی نیس خفت کنه ... چند بار دیدم تا مردی سایت بود نینی یار صدا کردن

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه بابا اصلا ارامش نمیده همون اولاش هم

الان بگم میده یا نمیده استاتر بیشتر تحریک میشه دفعه اول ک ب من ی کمی داد ولی شنیدم معتادش بشی دیگه کار ساز نی البته من کلا ی بار کشیدم اونم برا داداشم بود از ترس دیگه جرعت نکردم

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

اهان اینجا روستامون شماله از بس خلوته درخت فلان داره میترسی بری بیرون کسی نیس خفت کنه ... چند بار دی ...

همه مردا ک ن اگه طرف هول باشه و حرف ج.سی بزنه یا درخداست دوستی بده نی نی یار تگ میکنن .اره البته منم عاشق شمالم ولی شب ترسناک میشه

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

من زیاد کشیدم ولی از همون بار اول هم بهم حس خاصی نداد و تو دفعات بعدی هم تاثیری نداشت

نمیدونم شاید برا بقیه فرق داشته باشه ولی خب یچیزی داره ک انقد دنبالشن 

همه مردا ک ن اگه طرف هول باشه و حرف ج.سی بزنه یا درخداست دوستی بده نی نی یار تگ میکنن .اره البته منم ...

🤣🤣🤣کردیم پیوی شخصی اینجارو ها. اره مخصوصا روستا باشی نزدیک جنگل شغال تو باغ بپره اینور اونور🤣

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
آبجی لطفاً بگو که بکشم خواهش میکنم 😔😔

داداش بخدا برا خودتم نککککش داداشم میکشه تاحالا ده بار خواست ترک کنه نمیتونه باز میره سراغش ترکش سخته برا خودتم بخدا بخاطر نامزدت تحمل کن .اولش شاید دردتو اروم کنه بعدش فقط معتادش میشی نمیتونی ول کنی دیگه ارمتم نمیکنه داداش تو ک انقد راحت معتادش میشی نکش .بخدا برا سلاتیتم ضرر داره ریه هاتو داغون میکنی جوونیتو نابود میکنی

نمیدونم شاید برا بقیه فرق داشته باشه ولی خب یچیزی داره ک انقد دنبالشن

به نظرم اکثر کسایی که میرن دنبالش فکر میکنن ارامش میگیرن ولی اینطوری نیست 

البته بعضی پسرا هم فکر میکنن وقتی سیگار میکشن خیلی خفن و گنگ میشن و فکر میکنن شبیه تامی شلبی میشن ولی در اصل شبیه آق تقی تو آینه عبرت میشن😂