2777
2789
او الان ترکی ایجی ؟چرا رفتی سمتش اخه ماری جوونا مغزو میپکونه .ماشرومم اگه قبلش ماری جوونا مصرف نکرده ...

اره 

دیگه کلا بچه بودم دیگه ولی اول از همه ماری میکشیدم یکی دوبار هم ماشروم هر چی میخریدم بچه ها تو پارتی داشتن میزدیم دیگه همه باهم 

آره الانم اسکیزوافکتیو دارم 

اوردوز هم کردم رفتم کما ولی به خاطر مصرف الکل

اره دیگه کلا بچه بودم دیگه ولی اول از همه ماری میکشیدم یکی دوبار هم ماشروم هر چی میخریدم بچه ها تو پ ...

اوو چی کشیدی ابجی تو .اسکیزوفرنی خیلی بده همون فاز گله ک رو ادم میمونه ولی فاز گل شادیه ولی اسکیزوفرنی دچار توهم بدبختی میشن فک میکنن میخان بکشنشون یا هم جن میبینن.خدایی چند سالته الان این همه چیز کشیدی فک کنم همش از دوست ناباب باشه اره؟میشه فازتو وقتی گل کشیدی رو برام بگی

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوو چی کشیدی ابجی تو .اسکیزوفرنی خیلی بده همون فاز گله ک رو ادم میمونه ولی فاز گل شادیه ولی اسکیزوفر ...

😂😂آره دیگه ۲۵ سالمه 

رفیق ناباب که نه الان اکثرا تو فامیلامون همه الکل مصرف میکنن دلی نه در حد زیاد و اینا دیگه وقتی تو همچین جوی بزرگ بشی مواد هم برات عادیه رفیقام بعضیاشون تفریحی مصرف میکنن