2777
2789
اخه سنی نداری ک البته انقدر مشکلات زیاد شده ک سن نمیشناسه ولی تو سعی کن همین گوشی فاصلع بدی مخصوصا ا ...

اگهدگوشیرو ول کنم تا صبح خوابم نمیبره این گوشی حداقل یکم چشامو اذیت میکنع تا خوابم ببره 

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣ترسناک دوست ندارم ولی جایی ک هستمو دوست میدارم

ادم هرپایی ک زادگاهشه رو دوس داره

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

اگهدگوشیرو ول کنم تا صبح خوابم نمیبره این گوشی حداقل یکم چشامو اذیت میکنع تا خوابم ببره

خکب نمیتونی دکتر بری ببینی ریشه مشکلت از چیه اتفاق ناگواری افتاده ؟

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
خکب نمیتونی دکتر بری ببینی ریشه مشکلت از چیه اتفاق ناگواری افتاده ؟

استرسه و نشخوار فکری و افسردگی گفتم ک با قرص میخوابم همون ۳ ساعتو .مهم نی ولش کن دنیا ارزش نداره برا یکی خوب میره یرا ماهم بد رفته

عزیزم نمیخام شعار بدم ولی همه تک تک ادمایه مشکلی دارن بعضیا بروز میدن بعضیا بروز نمیدن منم اتفاقای ک ...

خب منم بروز نمیدم دیگه هیچکس از مشکل من خبر نداره حتی خانوادم فک میکنن برا میگرن قرص میخورم و رفتم دکار اعصاب .منم فقط بخاطر مادرم زنده ام و ابروی خانوادم دیگه دلیل دیگم ندارم واقعا 

خب منم بروز نمیدم دیگه هیچکس از مشکل من خبر نداره حتی خانوادم فک میکنن برا میگرن قرص میخورم و رفتم د ...

دوست داری شخصی بحرفی اخه خیلیا شاید ببیین چیزی بگن ناراحت بشی

دوست داری شخصی بحرفی اخه خیلیا شاید ببیین چیزی بگن ناراحت بشی

والا مشکلی ندارم اخه من فقط افسردم و نشخوار دارم و اضطراب ک دکترم رفتم چرا باید بهم توهین کنن . من کلا یکمی از خودم متنفرم و زیاد فکر میکنم فقط ک کادیشم نمیشخ کرد باید کنار بیای دیگه و بشینی مثل ادم قرصاتو بخوریو بخوابی

والا مشکلی ندارم اخه من فقط افسردم و نشخوار دارم و اضطراب ک دکترم رفتم چرا باید بهم توهین کنن . من ک ...

اخه سنی نداری بخوای به کاری دنیوی فکر کنی ک چیشد و چینشد انقدر اتفاقای جدید میفته ک خودتن خبر دار نمیشی

اخه سنی نداری بخوای به کاری دنیوی فکر کنی ک چیشد و چینشد انقدر اتفاقای جدید میفته ک خودتن خبر دار نم ...

اره خب ولی خب تو این سن زیاد کشیدم ب این راحتیا درس نمیشم ۲۲ ساله وضعم همینه مرسب ابجی ما با این چیزا درست نمیشیم

اره خب ولی خب تو این سن زیاد کشیدم ب این راحتیا درس نمیشم ۲۲ ساله وضعم همینه مرسب ابجی ما با این چیز ...

نمیدونم عزیزم هر کسی با مشکلی دست پنجه نرم میکنه اینو بدون ک روزای ک میگزرونیم بر نمیگردن پس بهتره حتی اگ نداریم برلی خودمون زندگی کنیم شبت اروم باشه

نمیدونم عزیزم هر کسی با مشکلی دست پنجه نرم میکنه اینو بدون ک روزای ک میگزرونیم بر نمیگردن پس بهتره ح ...

ممنونم .میدونم ولی چیکار میشه کرد.شبت بخیر

عه من شنیدم ی فاز عجیبی داره گل چ حسی داشتی .ماشروم کشیدی تاحالا اونو میگن فازش عجیب تره

اره ولی  کسی که مواد میگرفتم ازش بیشتر ماری داشت دیگه منم اکثرا سمت ماری بودم

اره ولی کسی که مواد میگرفتم ازش بیشتر ماری داشت دیگه منم اکثرا سمت ماری بودم

او الان ترکی ایجی ؟چرا رفتی سمتش اخه ماری جوونا مغزو میپکونه .ماشرومم اگه قبلش ماری جوونا مصرف نکرده باشی اوردز میکنی کلا