2777
2789
بابا ف نکنم سیگار کشیده باشه ک میگه انقد حالش خوب شد فک کنم گل کشید سیگار دیگه اینطوری نمیکنه😂

ههههه دهنت سرووویس 😂😂😂دیقا چرا بیداریم ما ها الان

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ههههه دهنت سرووویس 😂😂😂دیقا چرا بیداریم ما ها الان

نمیدونم من ک اختلال خواب دارم کلا ۳ ساعت با قرص میخوابم برو بخواب ابجی مزاحم نمیشم

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

اهاااان ینی از این هم ترسناک تره دیقا اونجای ک علامت زدم دشوریه بود

ابلفضل من از اینجا ر.دم چطوری جرعت میکنی بری دستشویی

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

نمیدونم من ک اختلال خواب دارم کلا ۳ ساعت با قرص میخوابم برو بخواب ابجی مزاحم نمیشم

خسته نباشی من ک اخرش تا ۱ بیدار میوموندم دوستم تا ۲نیم داشت درد دل میکرد الانم یکی از بچه های نینی سایت داره درد دل میکنه انگاری حالش خوب نیس بیدارم بحرفه شاید اروم بشه

خسته نباشی من ک اخرش تا ۱ بیدار میوموندم دوستم تا ۲نیم داشت درد دل میکرد الانم یکی از بچه های نینی س ...

عهدپ کار داری حالا حالاها من ک تا ۵ صبح همیشه بیدارم بعد میخوابم تا ۹ صبح بلند میشم

بلز شبش تصور کن 😂😂😂از اونور باغم صدای خس خس برگ به به

این روز بود حالا شب سکته میکنم نیگم اصلا شبا میری دستشویی

عهدپ کار داری حالا حالاها من ک تا ۵ صبح همیشه بیدارم بعد میخوابم تا ۹ صبح بلند میشم

من ک تا ظهر خوابم باید با کاردک بیدارم کنن دیگ چند سالتونه ک اختلال خواب دارین ؟

من ک تا ظهر خوابم باید با کاردک بیدارم کنن دیگ چند سالتونه ک اختلال خواب دارین ؟

۲۲ .فکرا نمیزارن بخوابم فقط وقتی با گوشیم ارومم

این روز بود حالا شب سکته میکنم نیگم اصلا شبا میری دستشویی

الان تو خونه دشوری ولی دیقا لب پنجره خوابم با ویوی دیقا همینطور😂😂😂باز ماه پیش رعد و برقای شدید ک البته نترسیدم دوستش داشتم 

الان تو خونه دشوری ولی دیقا لب پنجره خوابم با ویوی دیقا همینطور😂😂😂باز ماه پیش رعد و برقای شدید ک ...

اره از جاییم باحاله برا اونایی ک ژانر ترسناک دوس دارن

۲۲ .فکرا نمیزارن بخوابم فقط وقتی با گوشیم ارومم

اخه سنی نداری ک البته انقدر مشکلات زیاد شده ک سن نمیشناسه ولی تو سعی کن همین گوشی فاصلع بدی مخصوصا اخر شبا تا کم کم خوابت بگیره