mohammadfp مدیر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 269 عنوان سیگار بکشم | مشاهده متن کامل بحث + 2445 بازدید | 168 پست خیلی هوس کردم الان دارم پیشم خیلی وضعیت روحیم خرابه تابحال نکشیدم قلیون میکشم مشکلی ندارم لطفا بگید بکشم عذاب وجدان دارم 1403/05/21 | 03:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaden20 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2454 نکش انقد دندونات زرد و زشت میشه که نگو تازه ریه ت هم دچار مشکل میشه فقط حالت بدتر میشه نکشدرضمن از ریخت وقیافه هم میندازتتدوروز بعد هم همه بهت میگن معتاد
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3264 بابا ف نکنم سیگار کشیده باشه ک میگه انقد حالش خوب شد فک کنم گل کشید سیگار دیگه اینطوری نمیکنه😂 ههههه دهنت سرووویس 😂😂😂دیقا چرا بیداریم ما ها الان امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 خیلی خوب بود اومم حالا بشین تا ترکس کنی ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 ههههه دهنت سرووویس 😂😂😂دیقا چرا بیداریم ما ها الان نمیدونم من ک اختلال خواب دارم کلا ۳ ساعت با قرص میخوابم برو بخواب ابجی مزاحم نمیشم ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 اهاااان ینی از این هم ترسناک تره دیقا اونجای ک علامت زدم دشوریه بود ابلفضل من از اینجا ر.دم چطوری جرعت میکنی بری دستشویی ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3264 نمیدونم من ک اختلال خواب دارم کلا ۳ ساعت با قرص میخوابم برو بخواب ابجی مزاحم نمیشم خسته نباشی من ک اخرش تا ۱ بیدار میوموندم دوستم تا ۲نیم داشت درد دل میکرد الانم یکی از بچه های نینی سایت داره درد دل میکنه انگاری حالش خوب نیس بیدارم بحرفه شاید اروم بشه امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3264 ابلفضل من از اینجا ر.دم چطوری جرعت میکنی بری دستشویی بلز شبش تصور کن 😂😂😂از اونور باغم صدای خس خس برگ به به امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 خسته نباشی من ک اخرش تا ۱ بیدار میوموندم دوستم تا ۲نیم داشت درد دل میکرد الانم یکی از بچه های نینی س ... عهدپ کار داری حالا حالاها من ک تا ۵ صبح همیشه بیدارم بعد میخوابم تا ۹ صبح بلند میشم ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 بلز شبش تصور کن 😂😂😂از اونور باغم صدای خس خس برگ به به این روز بود حالا شب سکته میکنم نیگم اصلا شبا میری دستشویی ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3264 عهدپ کار داری حالا حالاها من ک تا ۵ صبح همیشه بیدارم بعد میخوابم تا ۹ صبح بلند میشم من ک تا ظهر خوابم باید با کاردک بیدارم کنن دیگ چند سالتونه ک اختلال خواب دارین ؟ امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 من ک تا ظهر خوابم باید با کاردک بیدارم کنن دیگ چند سالتونه ک اختلال خواب دارین ؟ ۲۲ .فکرا نمیزارن بخوابم فقط وقتی با گوشیم ارومم ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3264 این روز بود حالا شب سکته میکنم نیگم اصلا شبا میری دستشویی الان تو خونه دشوری ولی دیقا لب پنجره خوابم با ویوی دیقا همینطور😂😂😂باز ماه پیش رعد و برقای شدید ک البته نترسیدم دوستش داشتم امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
sarah_manning عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4584 آخه سیگار هیچ آرامشی به آدم نمیده. هیچی. فقط سردرد و سرگیجه هم به فکر و خیالات اضافه میشه. من جای تو بودم میخوابیدم. خواب بهترین چیزه.
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2425 الان تو خونه دشوری ولی دیقا لب پنجره خوابم با ویوی دیقا همینطور😂😂😂باز ماه پیش رعد و برقای شدید ک ... اره از جاییم باحاله برا اونایی ک ژانر ترسناک دوس دارن ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
shah_dokht_shahrivar عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3264 ۲۲ .فکرا نمیزارن بخوابم فقط وقتی با گوشیم ارومم اخه سنی نداری ک البته انقدر مشکلات زیاد شده ک سن نمیشناسه ولی تو سعی کن همین گوشی فاصلع بدی مخصوصا اخر شبا تا کم کم خوابت بگیره امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀