2777
2789

نکش اشتباهه اشتباه 

من از ۱۲ سالگی تفریحی میکشیدم البته ماهی یکی دو نخ 

تا ۱۶ سالگی هم میکشیدم به همین روال ولی اصلا اصلا اصلا هیچ حالی به ادم نمیده یعنی هیچ حالی 

دیگه ولش کردم. سیگار مضخرف ترین چیزه 

ببین من همه مدلای بازار رو کشیدم چه طمع دار چه معمولی چه سیگار برگ 

هیچ کدوم اصلا اصلا بهت هیچی اضافه نمیکنه و اصلا بهت خوش نمیگذره.

🫠🫠🫠با چی اروم بشیم هیچ راه و چاه دیگه ای نداریم مردم نیستیم بزنیم بیرون تو خونه همش اجازه بیرون ن ...

خب اینم مرده نمیزنه بیرون سیگار میخواد😂والا تو مردم باشی الان بری بیرون خفتت میکنن😂

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب اینم مرده نمیزنه بیرون سیگار میخواد😂والا تو مردم باشی الان بری بیرون خفتت میکنن😂

🤣🤣🤣مگه زنونه نیس سایت ؟ والا جرعتشم نداشتم تو این تاریکی برم خودش تو حیاط نرفته توسط اجته خفت میشم🤣🤣🤣

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
عزیزم الان فقط میخوام بگی برو بکش میخوام همتون بگید برو بکش تا عذاب وجدان نداشته باشم با خیال راحت ب ...

نه خیر برو عذاب وجدان داشته باش از سیگار شروع میشه میرسی به مواد مخدر از مواد مخدر شروع میشه میری الکل میزنه کبدتو داغون میکنهاز اون ورم میری بیماری روانی میگیری بعد روان پزشک مجبورت میکنه ترک کنی

بابا نکش ناموسا سر قیلیون نتونستی تحمل کنی اینم اول میگی تفریحیه بعد معتادش میشی نمیتونی ول کنی .تحم ...

قلیون هم نتونستم تا مدتها با نامزدم جنگ و دعوا داشتیم تا آخرش رضایت داد ولی بخاطرش خیلی کم میکشم اتفاقا اینقد نزاشت بکشم که فشار روحی روانیم نصفش بخاطر قلیون بود 

🤣🤣🤣مگه زنونه نیس سایت ؟ والا جرعتشم نداشتم تو این تاریکی برم خودش تو حیاط نرفته توسط اجته خفت میش ...

داداش منم از ۱۰ ب بعد جرعت نداره بره بیرون😂چ ربطی ب زنونه بودن سایت داشت؟😂

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

داداش‌ ب جا اینکارا با نامزدت برو بیرون

با نامزدم خیلی باهم خوبیم من دلم میخواد اونم تفریحی قلیون بکشه اما بدش میاد تنها مشکلمون همینه وگرنه خیلی همو دوس داریم 

قلیون هم نتونستم تا مدتها با نامزدم جنگ و دعوا داشتیم تا آخرش رضایت داد ولی بخاطرش خیلی کم میکشم اتف ...

خب پس بشین سر جات دیگه سیگار اولش ارامش میده ولی تاثیرش بعد چند مدت از بین میره تو انقد راحت معتاد یچیز میشی ول کن حداقل بخاطر نامزدت نرو سمتش دوباره شربپا میشه خدایی الان خودمگ هوس کردم بددد

اخه گفتی این مرده... چرا جرعت نداره کجاین مگ

اره خب ولی سایتو ک زدن عمومیه وقتی مبخای وارد شی میزنه زنی یا مرد پس اگه خصوصی بود فقط میگف زن پس فک کنم عمومی باشه .داداشم خونه مجردی داشت خوزستانیم .بعد ۱۰ و اینا تو جاده خلوت ممکنه خفتش کنن ماشینو همه چیزو بزنن