2777
2789
😂😂😂خوب بچه دلش میخاد چیکار کنه ۱۰ نفر گفتن نکش ب حرف من باس بگه اخه

خودش عذاب وجدان داشت فقط منتظر بود ک ینفر بگه بکش سریع بدوعه بره شما خلاصش کردی😂ابجی دریا کیه ک گف بش گفته بکش من برم.....

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم خشکه مثل قلیون نیس ولی بد نیس انگار، یه طوریه

البته سبگار ک بدتر از قیلیون نی قیلیون هر پکس ب اندازه ۱ بسته سیگار ضرر داره .خب حالا اروم شدی؟

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

مطمئنی ؟ پس چرا ب شغال میگن شغال ب روباه میگن رو باه ب هر کدوم ی اسم نمیگنط😐😂اینجا دستشویی تو حیاط ...

یادش بخیر ک حیاط پدربزگم دیقا حیاط بود تا خونمون ساخته شه اونجا میرفتیم من مسابقه دو داشتم تو راه برگشت چقدر نزدیک بود بیفتم😂😂😂 نمیدونما شغال گرگ نیست ک ؟🤣🤣

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
کار خوبی کرد حالم بهتره

حالا چطو میحوای ولش کنی الان دیگه ی راه پیدا کردی هر وقت حالت بد  شد میری سمتش تو بد چاله ای افتادی

یادش بخیر ک حیاط پدربزگم دیقا حیاط بود تا خونمون ساخته شه اونجا میرفتیم من مسابقه دو داشتم تو راه بر ...

اره فک کنم از خانواده گرگا باشه 😂من اینجا دو دقیقه بخام برم با سر میرم تو زمین اینجا همش شله😂

خودش عذاب وجدان داشت فقط منتظر بود ک ینفر بگه بکش سریع بدوعه بره شما خلاصش کردی😂ابجی دریا کیه ک گف ...

🤣🤣🤣عع سرکاری بود اخه تا من‌گفتم سه پوک بزن داشت نخ سومیش روشن میکرد اخه با عقل جور در میاد داشت میچتید سیگار میکشید از اولا🤣

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀