2777
2789

من تو این چند وقت تونستم تایم مطالعمو بالا ببرم و ب پنج ساعت در روز برسونم انشالله تا مهر ماه میره واسه ۱۰ ساعت و ۱۲ ساعت ، هرچی کی میخواد باهم شروع کنیم و بریم جلو درخواست دوستی بده بسم الله

شما به من در خواست دوستی بده بعد آی دی تلگرامتون رو بفرست من توی یه گروه عضوتون میکنم ۳ نفریم با شما میشیم چهارتا، من در حال حاضر تنها کسیم که منظم میخونه😑 من از دو ساعت شروع کردم الان هست ساعتم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما به من در خواست دوستی بده بعد آی دی تلگرامتون رو بفرست من توی یه گروه عضوتون میکنم ۳ نفریم با شما ...

به منم بده  بدم به خواهرم

همتون دخترید دیگه؟

البته پشت کنکور نیست دوازدهمه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

شما به من در خواست دوستی بده بعد آی دی تلگرامتون رو بفرست من توی یه گروه عضوتون میکنم ۳ نفریم با شما ...

من رشته ام کاردانشه ولی دارم میخونم برای انسانی کنکور بدم فعلا از دوساعت شروع کردم امروز یکم خسته بودم یکساعت توی این دوساعتم فقط میتونم دوتا درس بخونم بنظرت خوبه؟! 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
به منم بده بدم به خواهرمهمتون دخترید دیگه؟البته پشت کنکور نیست دوازدهمه

همون پشت کنکور حساب میشه باید اردیبهشت کنکور بده

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
به منم بده بدم به خواهرمهمتون دخترید دیگه؟البته پشت کنکور نیست دوازدهمه

بله دختریم، سال کنکور همینمون مونده مشکلات احساسی پیش بیاد🤦‍♀️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

به عنوان کسی که دوسال کنکور داد بهت میگم اولین قدم برای بالا بردن ساعت مطالعه حذف کامل گوشیه

حذف کامل ک نمیشه مثلا من هر مبحثیو ک میخوام گوگل میکنم اما اپلیکشنای ارتباطیمو حذف کردم الان فقط نینی سایت و ایتا مونده برام 

من رشته ام کاردانشه ولی دارم میخونم برای انسانی کنکور بدم فعلا از دوساعت شروع کردم امروز یکم خسته بو ...

حقیقتش برای الان فقط همین مهمه که شروع کردی، این نظر منه، فرق اونی که شروع نکرده و اونی که شروع کرده خیلی، نه دونفری که دارن تلاش میکنن و میخونن، همینو از کس دیگه بپرسی بهت شاید جواب دیگه ای بده، ببین این برای خودت خوبه؟، جدا از اون زیاد به خودت سخت نگیر، زیادم آسون نگیر

ان شاء الله موفق باشی عزیزم  ولی هرجوری که شده بشین بخون اصلا نا امید نشو نذار چهارتا کتاب و چندتا فرمول آیندتو ازت بگیرن  ثابت کن که قوی تر از  این کتابایی  چون تو میتونی  ولی اون کتابا توو یک سطحی هستن ولی هوش تو میتونه متغیر باشه و تو رو خیلی پیروز کنه پس نا امید نشو  

من 18سالمه دوقلو حاملم شاید فک کنی دروغ میگم ولی به ولله راستم میگم   من بخاطر شرایط و مشکلات و محدودیت های خانوادم نتونستم درسم ادامه بدم   پارسال که. ازداوج کردم شوهرم خيلی کمکم کرد تا تونستم دیپلمم بگیرم  و خیلی خیلی دوس داشتم درس بخونم و دکتر شم ولی خب نشد  دیپلم هنرستان دارم و نتونستم اصلا برم تجربی   خانوادم حتی اجازه دیپلم گرفتنم نمیدادن   خلاصه ازت میخوام تو ادامه بدع تا حسرت نشه رو دلت 

چند روز پیش رفتم مطب دکتر متخصص زنان و زایمان بود  چنان مطبش شلوغ بود توو اون دو ساعتی که من اونجا بودم  و شمردم 30*40 میلیون کار کرد    واقعا سرش خیلی خیلی شلوغ بود تازه یه مریض وقت سزارين داده بود و 30 میلیون هزینه سز شده بود   با هر مریضی هم در حد 2 دقیقه حرف میزد سریع ویزیت میکرد خیلی خیلی شلوغ بود    خیلی دلم خواست جا اون میبودم درس میخوندم به‌ یه جایی میرسیدم استقلال مالی میداشتم مث ملکه ها زندگی میکردم نه مث کنیزا  🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 

یکسره دقدقم اینه شام چی بپزم ناهار چی بپزم  با شرایط سخت بارداری دوقلویی و سن کمم یکسره توو مهمان داری ام  اوف کاش برگردم عقب 🥺💔

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

نمیشه روبیکا گروه بزنید منم بیام

یه دنیا ببخشید ولی واقعا نه...

موفق باشی عزیزم❤️

حقیقتش برای الان فقط همین مهمه که شروع کردی، این نظر منه، فرق اونی که شروع نکرده و اونی که شروع کرده ...

من اصلا تو این فازا نبودم ابجی کوچیکم گفت بیا بخون برو گنکور بده ضرر نمیکنی منم دارم یمخونم خودمم خیلی دوست داشتم وکالتو ولی نشد دیگه الان که میتونم دارم میخونم خدا خدا میکنم وسط راه کم نیارم