ان شاء الله موفق باشی عزیزم ولی هرجوری که شده بشین بخون اصلا نا امید نشو نذار چهارتا کتاب و چندتا فرمول آیندتو ازت بگیرن ثابت کن که قوی تر از این کتابایی چون تو میتونی ولی اون کتابا توو یک سطحی هستن ولی هوش تو میتونه متغیر باشه و تو رو خیلی پیروز کنه پس نا امید نشو
من 18سالمه دوقلو حاملم شاید فک کنی دروغ میگم ولی به ولله راستم میگم من بخاطر شرایط و مشکلات و محدودیت های خانوادم نتونستم درسم ادامه بدم پارسال که. ازداوج کردم شوهرم خيلی کمکم کرد تا تونستم دیپلمم بگیرم و خیلی خیلی دوس داشتم درس بخونم و دکتر شم ولی خب نشد دیپلم هنرستان دارم و نتونستم اصلا برم تجربی خانوادم حتی اجازه دیپلم گرفتنم نمیدادن خلاصه ازت میخوام تو ادامه بدع تا حسرت نشه رو دلت
چند روز پیش رفتم مطب دکتر متخصص زنان و زایمان بود چنان مطبش شلوغ بود توو اون دو ساعتی که من اونجا بودم و شمردم 30*40 میلیون کار کرد واقعا سرش خیلی خیلی شلوغ بود تازه یه مریض وقت سزارين داده بود و 30 میلیون هزینه سز شده بود با هر مریضی هم در حد 2 دقیقه حرف میزد سریع ویزیت میکرد خیلی خیلی شلوغ بود خیلی دلم خواست جا اون میبودم درس میخوندم به یه جایی میرسیدم استقلال مالی میداشتم مث ملکه ها زندگی میکردم نه مث کنیزا 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
یکسره دقدقم اینه شام چی بپزم ناهار چی بپزم با شرایط سخت بارداری دوقلویی و سن کمم یکسره توو مهمان داری ام اوف کاش برگردم عقب 🥺💔