من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اها مثلا کسی ی گرفتاری داره فرشته میاد ب اذن خدا تا موقع حل شدن اون گرفتاری میمونه ؟ حالا درسته ک او ...
اره هست بشرطیکه تمام اصول رعایت کنی مثال میزنم یوسف پیامبر وقتی پدرش دید از اسب پیاده نشد و اون پیامبر بخاطر مغرور بودنش ازدست داد چیزی ک شنیدیم خوب توام وقتی داری نذری میکنی باید تااخر سر اصول اخلاقی معنوی باشی وضوت غسلت و همه چیت البته ن اینکه به قول معروف خرمون از پل گذشت باز شروع کنیم حلال حروم سرمون بشه نماز نمیخونیم تهمت نزنیم دروغ نگیم حسادت نکنیم
عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️
چرا میگن اون جمله هی یادممیرا بدبختی🫢ک میگن توبیابون گمشدی بگو یاهادی مظلمین اره اگه درس باشه درواقع جن مسلمانی ک خدا براکمک گزاشته بهش میگن فرشته بعضیا جهت احترام یا میگن از ما بهترون
عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️