اینا طبق فرموده خدا وجود دارن، در اطرافمون هستن، ولی ما نمیبینیم. درگیرشون نباش.
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرشته با جن خیلی فرق داره چطور این سوالو میپرسید؟!!
خیلیا جن مسلمانم میگن فرشته ولی فرشته تحت هیچ شرایطی بدون اذن خدا ظاهر نمیشه😐ولی جن مسلمان نزدیک ادم میشه جنکافرم همینطور😐اما فرشته خیر فرشته فقط بر پیامبر نازل شد فرشنه جبرئیل😐
میگم ی فرشته بیاد پیشت مثلا تا وقتی بش نیاز داری پیشت بمونه
هیچموقع فرشته ها اینکارو نمیکنن، اکثر مراقب جنه که گولت میزنه و تهشم بدبختت میکنه، یا که هم داری کارای خدا رو میبینی، والا حرفتم نمیفهمیم درست جواب بدیم
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻
ببین فرشته هیچ وقت پیش ادم نمیمونه در یه صورت فرشته میتونه بمونه اینکه مشکلی باشه تا مشکلت جل کنه دوم گاهیم از طرف خدا طبق ایاتش ک میگن من همه چیز را برای شما محیا کردم در سختی به من روی اورید تامن شما را نجات بدم گاهی وقتام از طرف خدا جن میاد جن مسلمان برا گمکما نمیتونیم ببینیم وقتی تو بیابوت راهی گم کنیم یاهادی بقیش یاوم رفت اون جن میاد راه نشون میده و اینایی ک مسلمونن صورتشون نورانی ها اینم بگم یا درخواب اگه ببینیم بازم به صورت یه چیز نورانی میبینیم اما تاوقتی خدا بخواد میبینیم