2777
2789
ببین فرشته هیچ وقت پیش ادم نمیمونه در یه صورت فرشته میتونه بمونه اینکه مشکلی باشه تا مشکلت جل کنه دو ...

اها مثلا کسی ی گرفتاری داره فرشته میاد ب اذن خدا تا موقع حل شدن اون گرفتاری میمونه ؟ حالا درسته ک اون فرشته رو نمیبینه اما هست ؟

خیلیا جن مسلمانم میگن فرشته ولی فرشته تحت هیچ شرایطی بدون اذن خدا ظاهر نمیشه😐ولی جن مسلمان نزدیک اد ...

من تا حالا نشنیدم کسی به جن مسلمان بگه فرشته ؟!!! 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو خیلی وقت پیش شنیده بودم ک بستگی ب ایمان داره.مثلا خونه ای که صدای اذان بلند ازش بیاد هیچ وقت شیطان یا همون جن توش نفوذ نمیکنه

سعی کن موقع اذان تلویزیون رو روشن کنی

یا اینکه گوشیت رو بادصبا روی ساعت اذان تنظیم کنی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
میگم ی فرشته بیاد پیشت مثلا تا وقتی بش نیاز داری پیشت بمونه

نه عزیزم انقدر چیز سطحی و الکی نیست، سعی کن ایمانت رو قوی کنی 🌹

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اها مثلا کسی ی گرفتاری داره فرشته میاد ب اذن خدا تا موقع حل شدن اون گرفتاری میمونه ؟ حالا درسته ک او ...

اره هست بشرطیکه تمام اصول رعایت کنی مثال میزنم یوسف پیامبر وقتی پدرش دید از اسب پیاده نشد و اون پیامبر بخاطر مغرور بودنش ازدست داد چیزی ک شنیدیم خوب توام وقتی داری نذری میکنی باید تااخر سر اصول اخلاقی معنوی باشی وضوت غسلت و همه چیت البته ن اینکه به قول معروف خرمون از پل گذشت باز شروع کنیم حلال حروم سرمون بشه نماز نمیخونیم تهمت نزنیم دروغ نگیم حسادت نکنیم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من اینو خیلی وقت پیش شنیده بودم ک بستگی ب ایمان داره.مثلا خونه ای که صدای اذان بلند ازش بیاد هیچ وقت ...

چسو شنیده بودی ؟ والا اگ خدا قبول کنه نماز میخونم 

ن برا خودم نپرسیدم برا یکی از فامیل با مامانم گفته بود ک ی همچین چیزی هست 

چسو شنیده بودی ؟ والا اگ خدا قبول کنه نماز میخونم ن برا خودم نپرسیدم برا یکی از فامیل با مامانم گفته ...

پخش شدن صدای اذان توی خونه خیلی موثره

من خیلی وقت پیش شنیده بودم ک اذان خیلی خوبه ولی اللن با دیدن تاپیک تو یادم افتاد دوباره

اره هست بشرطیکه تمام اصول رعایت کنی مثال میزنم یوسف پیامبر وقتی پدرش دید از اسب پیاده نشد و اون پیام ...

منم همدانیم😍

من تا حالا نشنیدم کسی به جن مسلمان بگه فرشته ؟!!!

چرا میگن اون جمله هی یادم‌میرا بدبختی🫢ک میگن توبیابون گم‌شدی بگو یاهادی مظلمین اره اگه درس باشه درواقع جن مسلمانی ک خدا براکمک گزاشته بهش میگن فرشته بعضیا جهت احترام یا میگن از ما بهترون 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
وآقا یوسف پیامبر مقام پیامبر بودن ازش رفته شده ؟ فک نکنم

بله اینطور ک من شنیدم توروایت منم میگم وقتی کنارت فرشته هست برا کمک سعی کن اداب حفظ کنی خیلی مهم یاحتی ازما بهترون ک مسلمانن بازم شرایط اداب حکم میکنه همیشه نشونه خدا بپذیر

بله اینطور ک من شنیدم توروایت منم میگم وقتی کنارت فرشته هست برا کمک سعی کن اداب حفظ کنی خیلی مهم یاح ...

اها مرسی عزیزم والا یکی اینجور داستانی برام تعریف کرد از خونشون بچه هم بود منم باور کردم دیگ فتم بیام بپرسم