2789
عنوان

مامان سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست
دلم برا تو میسوزه این وسط داری اذیت میشی

عمر من رفت بچگی اونجور حرصش از بابامو با فحش دادن  و کتک زدن من خالی میکرد الانم جوونمیو ازم داره میگیره بچه رتبه یک مدرسه بودم دانشگاهم الان هستم ولی یه بار بهم افرین نگفت خوب من از بس حرص خوردم ام اس گرفتم هی باید دارو مصرف کنم خسته شدم مدام از چیزایی که دست خودم نبوده ازم ایراد گرفت مثلا قیافم صدام مدام نیگه اینات بیریخته منم دیگه بدون ماسک یاد م نمیاد یه بارم رفته باشم بیرون تو اینه نگاه میکنم حرفاش میاد تو سرم حالم بد میشه

عمر من رفت بچگی اونجور حرصش از بابامو با فحش دادن و کتک زدن من خالی میکرد الانم جوونمیو ازم داره می ...

خانواده خیلی تاثیر داره تو زندگی بچه 

امیدوارم یه آدم خیلی خوب تو زندگیت پیدا شه طعم خوشبختی و بچشی

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده خیلی تاثیر داره تو زندگی بچه امیدوارم یه آدم خیلی خوب تو زندگیت پیدا شه طعم خوشبختی و بچشی

فکر نکنم من از هیچی شانس ندارم در اون زمینم من طرفو دوست داشتم اون منو نمیخواست

ناامید نباش عزیزم سنی نداری

از همین میسوزم که سنی ندارم و دهنمو صاف کرده روزگار خداهم بم بگه دوست دارم حرفشو باور نمیکنم بس که ناخواسته بودم خسته شدم اونم اگر دوسم داشت اینهمه گفتم منو ببر پیش خودت تمومش میکرد حتی اونم دوسم نداره

از همین میسوزم که سنی ندارم و دهنمو صاف کرده روزگار خداهم بم بگه دوست دارم حرفشو باور نمیکنم بس که ن ...

دورت بگردم عزیزم این حرفارو نزن❤

باور کن همه یه چیزایی تو دلشون هست اما بازگو نمیکنن

منم دلم میخواد ازدواج کنم برم ولی خب قسمت نشده فعلا

از همین میسوزم که سنی ندارم و دهنمو صاف کرده روزگار خداهم بم بگه دوست دارم حرفشو باور نمیکنم بس که ن ...

دورت بگردم عزیزم این حرفارو نزن❤

باور کن همه یه چیزایی تو دلشون هست اما بازگو نمیکنن

منم دلم میخواد ازدواج کنم برم ولی خب قسمت نشده فعلا

دورت بگردم عزیزم این حرفارو نزن❤باور کن همه یه چیزایی تو دلشون هست اما بازگو نمیکننمنم دلم میخواد از ...

خدا نکنه من به دیگرون کاری ندارم هر کی درد خودش برا خودش بسه ولی من واقعا نمیدونم دیگه چجوری از خدا بخوام زندگیمو تموم کنه خودکشی که حرومه خودشم که نمیبرتم وایساده فقط نگام میکنه اصن نمیدونم نگام نیکنه اینهمه به قول خودت مشکلاتو میبینه یا نه

خدا نکنه من به دیگرون کاری ندارم هر کی درد خودش برا خودش بسه ولی من واقعا نمیدونم دیگه چجوری از خدا ...

مامانت باید  از خدا بترسه تورو اذیت میکنه