2777
2789
عنوان

مامان سمی

270 بازدید | 24 پست

تاحالا شده مامانتون بهتون بگه از صدات بدم میاد خیلی گوش خراشه اصلا نمیزاره حرف بزنم خودش شب تا صب هی نق نق نق نق من یزره دهنمو وا میکنم هرچی دلش میخواد میگه کلا عقیدش اینه هیجا نرو هیچ کار نکن هیچیم نگو موندم خدا چرا مرگ منو نمیده راحتم کنه از دست این مردگی شرف داره به اینجوری سگی زندگی کردن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امیدوارم زودتر مستقل بشی و از دستش خلاص بشی منم از این با اصطلاح مادرها داشتم

مادر حرمت داره یزره محبت مادری این به من نکرد فقط گند زد به اعتماد به نفسم مدام بم گفت اینت بده اونت بده اینجات کجه قیافت شبیه نجاست میمونه زشتی اندازه میمون پشم داری صدات رو اعصابه همه ازت بدشون میاد گند زد به کل عزت نفس من من الان از خودمم خوشم نمیاد با این حرفایی که این همه مدت بارم کرده فقط میخوام جدا شم ازش دیگم نبینمش  مثلا ۶ روز دیگه تولدمه قول نیدم حتی یادشم نیست

مادر حرمت داره یزره محبت مادری این به من نکرد فقط گند زد به اعتماد به نفسم مدام بم گفت اینت بده اونت ...

میدونم چی میگی منم داشتم

امیدوارم زودتر از دستش خلاص بشی و ی جوری بشه که این آدم سمی رو از زندگیت بندازی بیرون 

و زندگی خوبی رو داشته باشی

تهش هیچی نیست باور کن....
بابام صبح میره شب میاد تهشم هرچی ننم میگه میگه اوک بهش میگم یعنی چی میگه ول کن من حوصله بحث با اینو ...

باباتم کم آورده تو زندگی با مامانت

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز