2789
شوهرخواهرش فوت شده شش هفت روزهیه خواهر بیشتر نداره که شوهر جوونشو در اثر تصادف از دست داده و آخرین ب ...

تو مشاور هم دردیش نیستی که 

هر وقت جوابتو داد تو یروز بزار روش بعد جواب بده 

مثلا اگه ۴ روز دیر جواب داد تو ۵ روز بعد جواب بده نشون نده خلوته سرت براش خانوادت که نیست 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بمیرم برات دعا میکنم هر چی صلاحته بشه ❤️‍🩹

ممنون عزیزدلم بنظرت خونوادم راضی میشن؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
چنتا چنتایا بهمن یا خرداد یا اریبهشت یا آذریامین دگیرته ولی ماهان سرگرم خودشه

😂

هیچکدوم، مرسی 🧡

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

تو مشاور هم دردیش نیستی که هر وقت جوابتو داد تو یروز بزار روش بعد جواب بده مثلا اگه ۴ روز دیر جواب د ...

با کدوم کراش حرف میزنم یا هیچکدوم ؟اونی ک چند روز پیش دیدم یا اونی ک چند ماه پیش وفالو دارم ؟

نویسنده میشم ؟

حست چن درصد درست درمیادگلم

۷۰ ۸۰ درصد درسته 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

ممنون عزیزدلم بنظرت خونوادم راضی میشن؟

مهم نیست اونا راضی میشن یا نه خودت ببین راضی هستی چرا میخوای بزور ازدواج کنی 

اما چون میگی برای بچت ازدواج میکنی من حس میکنم بردار شوهرت آدم خوبیه و باهاش خوشحالی 

متاسفانه زندگی این شکلیه یه ارزشمند رو میگیره و ارزشمند تر رو میده شاید این همسرت بهتر بود برات

میتونی حستو در مورد شخصیت من بگی چجوری ام

پوستت سفیده چشمان قهوه ای روشنه 

ابرو هات مشکیه یکم عصبی طوری ولی از این مهربونا به ورزش و رسیدگی علاقه داری 

@مووفرفری

احتمالش هست قبول شی ولی دانشگاه تهران نه 

اجی گلمعشقم کی بهم زنگ میزنه برمیگرده؟

۲ وعده دیگه