2789
میشه بگید رابطه پسرم با خانمش چی میشه عزیزم

حسم میگه پسرت لجبازه عروست لجباز تر 

برای همین نمیدونم باید راه کار هایی بیاید که به جای نیمه لجبازی داستاناشون عشق رو ببینن 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهم نیست اونا راضی میشن یا نه خودت ببین راضی هستی چرا میخوای بزور ازدواج کنی اما چون میگی برای بچت ا ...

نمیدونم ولی از ته وجودم میخام باهاش ازدواج کنم چون حس میکنم بوی شوهرمو میده بهترازهرکسی میتونه مراقب منوپسرم باشه خیلی دوس دارم ارزومه یه بار بوش کنم چون بوی شوهرمو میده ازروزیکه دنیااومدن کنارهم بودن تاروزیکه همسرم ازدنیارفت حتی یه جاکارمیکردن😭😭هیچکس نمیتونه برام جاشو بگیره ولی ادم بعضی وقتامجبوره تن به شرایط بده!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
نمیدونم ولی از ته وجودم میخام باهاش ازدواج کنم چون حس میکنم بوی شوهرمو میده بهترازهرکسی میتونه مراقب ...

عینه سریالا شد 

خوش بخت شی

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

توروخدا جواب منو هم بده مریم دوسم داره؟ علت این رفتاراش چیه؟ بهم فکر می‌کنه ؟ برگشت داره؟

دوستته دیگه؟

دوست داره ولی غرور داره برگشتم هست ولی زود نیست 

دوستته دیگه؟دوست داره ولی غرور داره برگشتم هست ولی زود نیست

سلام

عشقمممم حسشو به دوسدختر سابقش میگی؟ دوسدختر سابقش به اون حس داشت؟؟ واینکه بمونم اینجا یا ازینجا  برم ؟

گلم ممنونم🌹🌹🌹

عینه سریالا شد خوش بخت شی

زندگیم بخدا اگه بگم عین رماناس اصلن کسی باورش نمیشه هنوزم تهش معلوم نیس😭

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
اره ولی واسه زندگی خودم درست نیست همه واسه بقیه درست در میاد 🤕

تروخداامنووبگوو شوهرم محمد اشتی میکنه زندکیم. خوب میشه. تورخدا بگو❌❌❌

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻