2789
دبیری قبول میشمممممممم؟؟؟؟

آره حسه مثبتی به دبیریت دارم

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای چی میخوای باهاش ازدواج کنی حس میکنم راضی نیستین و فقط به خاطره رسومات میخواین ازدواج کنید بهتم ...

ممنون عزیزم ن راضی نیستیم فقط بخاطر پسرمه اووف قصش خیلی طولانیه😭😭

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
ماه تولدم یا رنگ لباسمحس امین و ماهان بمن؟

چنتا چنتا

یا بهمن یا خرداد یا اریبهشت یا آذری

امین دگیرته ولی ماهان سرگرم خودشه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

کی ازدواج میکنم با چجور شخصی

۳ وعده دیگه 

شخصه معتمد و با ادب شخصیت داریه زندگیت باهاش خوبه 

بنظرتون چرا امیر بهم پیام نمیده؟

چون خیلی چسبیدی بهش

ممنون عزیزم ن راضی نیستیم فقط بخاطر پسرمه اووف قصش خیلی طولانیه😭😭

بمیرم برات دعا میکنم هر چی صلاحته بشه ❤️‍🩹

اره ولی واسه زندگی خودم درست نیست همه واسه بقیه درست در میاد 🤕

شوهرم اشتی میکنه؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

چون خیلی چسبیدی بهش

شوهرخواهرش فوت شده شش هفت روزه

یه خواهر بیشتر نداره که شوهر جوونشو در اثر تصادف از دست داده و آخرین بار هم رلم گفت که گریه های خواهرش از ذهنش بیرون نمیره و نگران اینده خواهرشه و ... 

من جز پیام همدردی چیزی براش نفرستادم که سه چهار روزه سین نمیزنه

ممنون ۳ وعده یعنی سه سال؟و اینکه با درخواستم دانشگاه موافقت میکنه یا نه

باید برای دانشگاه زیاد پاپیچ شی انگار سخت راهت میدن 

۳ وعده میشه هر زمانی که ۳ باشه 

میشه ۳ ساعت ۳ روز ۳ هفته ماه سال قرن...