2777
2789
عنوان

چرا من

194 بازدید | 17 پست

توروخدا یکی بهم چرا من این همه بایدغصه داشت باشم غصه خودمو بخورم غصه خانواده ام رو بخورم دیگ چقدر نماز و چله بگیرم مگ من قراره چقدر عمر بکنم ک همه عمرم رو با غصه و غم سر کنم مگ خدا فقط منو دیده میون این همه بنده هاش شبام رو با گریه سر رو بالش میذارم صبا رو با بغض بیدار میشم دلم میخاد خودمو بکشم با چی خلاص بکنم دیگ خسته شدم  دلم داره میترک دلم ب حال مامان و بابام میسوزه پیر شدن دارم ذره ذره اب، شدنش رو مببینم ولی کاری از دستم برنمیاد ای کاش امشب بمیرم راحت بشم از این دنیا از این زندگیه سیاه از این همه غم ای کاش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔😭😭😭

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دختر خوب خیلی غمگینیاااااا چی شده مگه؟؟؟؟؟

بلاخرع یکی جواب داد 

دلم گرفت از سرنوشتم هیشکی از دلم خبر نداره دلم میخاد ی نفر بشینه روب روی من فقط گوش کن ب حرفای دلم ب غصه هام ب حرفایی ک تو دلم میریزم نمیذارم کسی صدای شکستنه قلبم رو بفهمه دو تا گوش میخام با دوتا چشم فقط بهم بگه حرف بزن خودتو خالی کن دارم میمیرم زیر فشار این همه غصه💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاخرع یکی جواب داد دلم گرفت از سرنوشتم هیشکی از دلم خبر نداره دلم میخاد ی نفر بشینه روب روی من فقط ...

ای خدا 😭 هر کسی مشکلاتی داره تو زندگیش دیگه واقعا سخته اگه دوست داری تعریف کن چون با تعریف کردن آدم خالی میشه😭

ای خدا 😭 هر کسی مشکلاتی داره تو زندگیش دیگه واقعا سخته اگه دوست داری تعریف کن چون با تعریف کردن آدم ...

مرسی اگ بخدا بخام از زخمای دلم بگم ی رمان میشه دلم بدجوری گرفت 💔

رز من😕

قوبونت بلممم چیشده اخههه مگه من مرده باشم بذارم رز قشنگم اینطوری دلش بگیرهه

بقول یاسینی:هرجا که پشتت خالی شد از همه رو شونم غمتو بذار:)

نبینم غمتوووو عشقم💜

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

رز من😕قوبونت بلممم چیشده اخههه مگه من مرده باشم بذارم رز قشنگم اینطوری دلش بگیرههبقول یاسینی:هرجا ک ...

الهی من دورت بگردم عزیزترینم خدا نکنه قلبم دور ازجونت مهربونم اگ نباشی ک من مردم 💔💋

دلم از زندگیم گرفت خیلی از ادما راحت دلت رو میشکونند زخم زبون میزنند طوری ک قلب ی تیک یخ میشه بدنت بی روح میشه ولی خدا فقط نگاهشون میکنه دیگ از دست این ادما کم اوردم 😭💔

عاشقنم مهربونم 😍😘😘😘

الهی من دورت بگردم عزیزترینم خدا نکنه قلبم دور ازجونت مهربونم اگ نباشی ک من مردم 💔💋دلم از زندگیم گ ...

به کتفت بگیر این مردم امروز یه چیزی میگن فردا یادشون میره فقط اعصاب خرابیش برات میمونه

تو این دنیا هیچ چیز با ارزش تر از خودت نیست نذار اینطوری بهم بریزی💜

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

به کتفت بگیر این مردم امروز یه چیزی میگن فردا یادشون میره فقط اعصاب خرابیش برات میمونهتو این دنیا هی ...

حرفت متین قشنگم ولی من خیلی خود خور هستم همه غصه هام روتو خودم میریزم نمیذارم کسی بفهمه ولی از ی جای ب بعد ادم دیگ کم میاره از ی جای ب بعد دیگ هیچی خوشحالت نمیکنه فقط سپردم بخدای بالای سر ایشالا ک جواب حرفاشون رو بهشون بده

چیزی ک همیشه موقع بدبختی و غم ب خودم میگم

هیچیزی دائمی نیست

همنطور ک شادی زودگذر هست 

غم هم دوامی نداره

و این ک 

برا حال خوبت بجنگ 

ووووو این ک حتی با بهونه های کوچیک بخند 

چیزی ک همیشه موقع بدبختی و غم ب خودم میگمهیچیزی دائمی نیستهمنطور ک شادی زودگذر هست غم هم دوامی نداره ...

مرسی عزیزم 

ولی منی غمی تو دلم دارم وحس میکنم تا اخر عمرمم خدا دیگ حالمو خب نمیکنه یعنی حس میکنم خدا فراموشم کرده من بهش خیلی نزدیک شدم ولی نمیدونم تاکی قراره من غصه بخورم تا کی باید چشمام بارونی باشه💔

این غم چیهشاید تو بزرگش کردی بگو حلش کنبم اگه امکانش هست

غم من گفتنی نیست عزیزم فقط گره کارم دست خدا هست مرسی از لطفت عزیز دلم