2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه مثل

366 بازدید | 24 پست

وقتی میریم بانک کارمند بانک بد رفتاری می کنه میریم بیمارستان پرستار و دکتر همشون نه ولی اکثر همین و خیلی های دیگه تو ادارات جوری که انگار ارث شون خوردی میری پیش رئیس که بدتر از کارمند

حالا دلیلشون چیه؟ ما خسته میشیم کارمون سخته حقوق کمه و فلان

در صورت که تو وظیفته برای من ارباب رجوع فرقی نداره تو حقوق کم یا زیاد میگیری تو وقتی پذیرفتی نشستی پشت اون میز یعنی انتخاب خودت بوده و بابتش پول دریافت میکنه حتی ناچیز حق نداری بابتش کم کاری کنی

جالبه مثلا میان درباره کادر درمان و مثلا یا همین کارمند بانک و کلا طنز درست میکنن ناراحت میشن و بر میخورن در صورت که واقعا رفتارشون همین بوده

و یا باید نظارت بشه یا یه درسی بهشون داده بشه که یاد بگیرن چجوری رفتار کنن

حالا چرا تشبیه کردم کتک زدن بچه چون دیدید کتک خوردن بچه چقدر ناراحت کننده هست بعضی مواقع بی احترامی به ادم هم همین طور

امیدوارم توبیخ بش همچنین ادم های و از نون خوردن بیوفتن تا یاد بگیرن رفتار درست چون همیشه دیدم چجوری با بقیه رفتار میکنن ✅

تا حالا تو بانک بی احترامی ندیدم اما بیمارستان تا دلت بخواد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حقوقشون فکر میکنی از کجا میاد ، از مالیاتی که افرادی مثل ما میدن پس غلط میکنن قیافه میگیرن بی قیافه ...

کاری به هیچی ندارم ولی مهم اینه وظیفه شو انجام بده الان متوجه شدم بخاطر بی دقتی یه پزشک یه خانواده داغدار شدن

وقتی وظیفه شو درست انجام نده غرور مسخره عود کنه همینه

بنده هم امیدوار بودم اما هر چه بیشتر سنم گذشت دیدم اتفاقا هر کس درست کارتر باشه بیشتر توبیخ میشه.. ح ...

وقتی به بچم از بچگی اینو یاد بدم معلومه نتیجه چی میشه

باید منظم بودن یاد بگیره باید انجام وظیفه یاد بگیره

وقتی به بچم از بچگی اینو یاد بدم معلومه نتیجه چی میشه باید منظم بودن یاد بگیره باید انجام وظیفه یاد ...

خیلیییی دردناکه به بچه م چیزهایی رو یاد بدم که اصلا به کارش نمیاد و بعدها که بزرگ بشه به من می خنده که مامان من چیا بود که به من یاد دادی.. هیج کدومش به سودم نبود

خودم بارها گفتم مادر جان روحت شاد اینا چی بود به من یاد دادی.. هیچ کدوم به سودم نبود.. ای کاش توهین کردن به آدم ها از پشت میز رو بهم یاد می دادی.. این که هر ارباب رجوعی اومد وارد اتاقم شد بگم وقت صبحانه مه.. برو ی ساعت دیگه بیا

البته برعکسش هم صادقه

ما دفتر پیشخوان داریم

طرف مشکلات قطعی سیم کارت و اینترنت و تصمیمات دولت و گرون شدن خدمات و عدم تحویل کارت ملی و..دیرکرد پست ... رو از چشم ما میبینه

حداقل هفته ای یه بدرفتاری هست تازه ما کلی کوتاه میایم ....

باور کنید اینم حق الناس.. ..

طرف حقوق میگیره برده که نیست

و اینکه از هر جا شاکی هستن باید برن به اونجا بگن ... یه کارمند کاره ای نیست