2777
2789
عنوان

حس

231 بازدید | 15 پست

من یه 8 کاهی هست با یه پسری اشنا شدم .قصد ازدوتجم داریم باهم . غز اول ازش خوشم نمیمد .قدش زیاد بلند نبود قیافشم خیلی معمولی 

ه ولی اخلاقش عالی بود اوضاع مالیشم بد نیست .یه مدت گذشت تا من ازش خوشم اومد ولی نه اونجور که بگم عتشقشم . چند روز پیش برام تولد گرفته بود اصلا اونجوری که انتظار داشتم نبود بیشتر چیزارا بی سلیقه گذاشته بود و ترتیب داده بود کادوشم همچین مالی نبود . من بیشتر از این ازش انتظار داشتم .فرداش حتی دوستم گفت وا این چه دستبندی بود گرفته بود برات .پذیراییش چرا اینجور بود .من برای تولدش تا اونجایی که تونستم مایه گذاشتم براش .الان هی حس میکنم دلما زده .از یه طرفم میگم ولش کن من حساس شدم ..اصلا نمیدونم باید چیکار کنم .نمیدونم میخوام باهاش باشم یا نه.بنظرتون بهش بگم ..میتونستی با سلیقه نر باشی.و یادش بدم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مردا زیاد تو این چیزا سلیقه ما زن هارو ندارن.این نشون میده که دوست شما واسه کسی تا حالا از این ...

نمیدونم بنظرتون اگه بهش بگم با یه لحن خوب ناراحت بشه ؟

خب اون زحمت خودشو کشیده و شاید سلیقش زیاد خوب نیس.

تکلیفتو باخودت اول روشن کن ببین واقعا میخای پسره رو یا نه. و همینطور یجوری مطمعن شو ببین اونم تورو میخاد یا نه.

ولی توی ذوقش نزن چون دیگه ممکنه اینکارو برات نکنه.

اگه میخای باهاش بمونی مثلا یه مناسبتی دیگه که داره بگو بیا باهم تزیین کنیم و اینجوری نشون بده یا یادش بده.

مستقیم هیچوقت تو ذوق کسی نزنید. مث تیری زهرالود تو قلب ادم میشینه

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

سلیقه نداشتن به کنار۰ شاید طرفت خسیسه ۰ میگی واسش خیلی مایع گذاشتی یعنی اینو دیده نفهمیده باید اونم درس جلو تو در بیاد۰ میگی وضع مالیشم خوبه که۰ اینجوری که تعریف کردی من حس بدی بهش پیدا کردم دیگه واسه چی ادامه میدی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

[QUOTE=45920663]خب اون زحمت خودشو کشیده و شاید سلیقش زیاد خوب نیس. تکلیفتو باخودت اول روشن کن ببین واقعا میخای پسره ...[/QUO

میدونین دیشب چی شد ؟ بهم پیام داد عکسای تولدتا که میبینم خیلی ذوق میکنم که خندید .دلم خیلی میخواست واست تولد بگیرم خوشحالت کنم منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتن یه چیزی میگم ناراحت نشیا .شاید اگه بادکنکار ست میکردی بهتر بود یا ابمیوه را فلان میگرفتی یا از اون زرق برقیا نمیزاشتی ..یهو دیگه هیچی نگفت .گفت من فکر میکردم خوشحالت کردم نمیدونستن اصلا خوشت نیومد .برای دل خودما خودت اینکارا کردم نه برای سلیقه دوستات یا ابرو داری اونا ...خیلی ناراحت شد دیگم باهام سر سنگین شد .تا 3 هم نخوابید ..من هنگ کردم گفتم نمیدونستم ناراحت میشی .گفتم بهت که شاید یجای دیگه بکارت بیاد از روی خوبی گفتم نه بدی فقط گفت ممنون .الانم سر سنگینه منم هیچی نمیگم دیگه بهش 

اخه یه کاره بدی که کرد و من ناراحت شدم این بود که من براش ازین دستبند چرما با پلاک طلا گرفته بودم هر چیم بهش گفتم اگر دوسش نداری طرف عوضش میکنه ها گوش نداد .چند روز پیش گفت من یه کار بدی کردم رفتم چرمشا عوض کردم با پلاکشا اون رو دستم نمیخوابید من اینقدر ناراحت شدما بغض کردم ..تا یه روز کامل نمیتونستم باهاش حرف بزنم .الان نباید ناراحت بشه از چیزی که بهش گفتم برای تزیین..بهشم گفتم من بهت پیشنهاد دادم .کادوتا که عوض نکردم 

اخه یه کاره بدی که کرد و من ناراحت شدم این بود که من براش ازین دستبند چرما با پلاک طلا گرفته بودم هر ...

ببین،من جز روز اول نامزدی که تولدشم بود اتفاقا اول فروردین براش دیگه هیچ کادویی نخریدم.چون مامانم خیلی بهش کادو داد بعدم اون همشو داد به داداشش،

من به روش اصلا نیوردم ولی دیگه هم اصلا براش هیچی نگرفتم.هیچیا!!!!!! حتی یه جوراب.نه روز مرد،نه تولدش،حالا دیگه توهم با سیاست خودت هرجور میدونی تا کن! فقط یه تبریک و یه بوس.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
تقصیر دوستم شد تا  گفت وای ما ازش بیشتر انتظار داشتیم .من اینجوری شدم اینا بهش گفتم

اونم دوستت نبوده دشمنت بوده،شمایکه عقد کردی سعی کن کمتر با دوستای مجردت بپری،نمیخام جسارتی کنم ولی اصلا صلاح نیس شما دوست مجردتو تو حریمهای اینگونه ای بین خودت و نامزدت راه بدی.من حتی عکسشو پروفایلمم نمیزارم که ببیننا.انقد مردم گرگ شدن،خودتم باید گرگ باشی و با چشم نیمه باز بخابی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز