«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
الان که انقدر علاقه داری یعنی ارزش یه بار امتحان کردن دیگه رو نداره؟
ددیگه خسته ام بیست سالم شده هیچی نیستم این سه سال یه مهارتی رو شروع میکردم الان توش عالی بودم
هر سال بدتر میشه و سختر:")
اشکال نداره هنوز خیلی جوونی کلی وقت هست نزار چند سال دیگه که سنت رفت بالا فقط افسوس و حسرت بخوری...ی ...
بباشه فکرامو بکنم 💙
مرسی از راهنماییت💚