2777
2789
عنوان

برای دختر داییم خیلی ناراحت شدم

148 بازدید | 6 پست

گفت زندگی با مردا خیلی سخت انگاری داری همش لبه تیغ راه میری  باید مواظب باشی نیوفتی 

منظورش زندگی متاهلی بود 

۳ تا بچه داره سن خیلی کم ازدواج کرد ۱۴ بعد هم رفت شهر غریب برای زندگی 

ما با هم همسن بودیم مثل خواهر نداشتم هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ۱۴ ساله اخه🥺کودک همسری دوباره رواج پیدا کرد

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

مقصر اصلی پدر مادرشن که بچه 14 ساله رو شوهر میدن

خانوادش خانواده اوکیی نیستن پدرش رفت زن دوم گرفت 

یک خواهر دیگه هم دار از خودش کوچیکتر اون مقاومت کرد ازدواج نکرد ولی انقدر زندگیشون بهم ریختست که اونم الان افسردگی گرفته

خب دیگه من پس فکر ازدواج از سرم می ندازم یرون

من خودم ازدواج کردم همچین حس هایی ندارم 

از دایی وزنداییم حرصم گرفت که بلد نبودن زندگی کنن هر کدوم از بچه هاشون به نوعی سختی کشیدن 

اگر اونا عرصه داشتن یک محیط امن برای بچه هاشون درست کنن قطعا دختر داییم تو این سن ازدواج نمیکرد