2777
2789
فكرنكنم اينجوري باشه يه كم خوني مادرزاديه كه هيچ مشكلي اينجاد نميكنهمن هرچي دوست و اشنا و غريبه ميشن ...

مشکل ایجاد میکنه باید شوهر ایدم مینور نباشه چون بچه مون ماژور میشه🥺😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چیز بد یا عجیبی نیستشما تالاسمی نداریدناقل ژن هستید که میشه مینور

امضاتون عجیب بود برام..قبلا هم تو تاپیکم بهتون گفتم خیلی قوی هستی الان مطمئن شدم 

بهتون افتخار میکنم:)

نوع دید به مشکلات و...به نظر من خیلی مهمه حداقل برا ما دخترا...💔

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

از کجا فهمیدی شاید ماژور بودم

اگر ماژور بودی الان فوت شده بودی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
امضاتون عجیب بود برام..قبلا هم تو تاپیکم بهتون گفتم خیلی قوی هستی الان مطمئن شدم بهتون افتخار میکنم: ...

مرسی عزیزدلم 

شما لطف داری

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مشکل ایجاد میکنه باید شوهر ایدم مینور نباشه چون بچه مون ماژور میشه🥺😂😂

فکر کنم بهتره یه ذره مطالعه کنی در مورد مینور

ازدواج دو تا مینور فقط ۲۵ درصد احتمال بچه ماژور داره و صد در صد قابل پیشگیریه

استارتر...حالا من یه زمانی یادمه چند سال پیش همه جام درد میکرد و...

هزار تا آزمایش دادم یه لیتر خون ازم گرفتن

آخرشم فهمیدم هیچیم نیست:/

ولی یه دکتری بود یادمه تو همدان اسمش یادم نیست چون همدانی نیستم فقط یه ماه رفته بودیم اونجا...

من علائم گفتم بهش و باهاش صحبت کردم میگفت تو حتما کم خونی داری یکی دو ماه دیگه بیا ازمایش بده

اون یکی دو ماه شد یکی دو سال و هنووووزم نرفتم😁

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره