2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد بلند حرف میزنن😐😐

448 بازدید | 9 پست

عصر رفته بودم مطب ، بعد مطب هم سکوتتتتتتت، پشه پر میزد صدای بال زدنش میومد،  یه خانمه چادری با یه خانم دیگه انقددددددد بلند بلند حرف میزدن که چند نفر بهشون نگاه کردن ، چند نفر هم بلند شدن رفتن بیرون وایسادن 

با حالت داد با هم حرف میزدن.

گوشم وز وز میکرد 

حسابی آمپر چسبونده بودم 

داشتم دیگه منفجر میشدم که وقتم شد و رفتم تو اتاق دکتر 

بخدا اعصابم خورد شد ، خیلیییی زشته این حرکت ، میدونم بعصی ها ذاتا صداشون بلنده ولی ایکاش جاهای عمومی رعایت کنن 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

عزیزم شاید اون خانما اینطوری نبوده باشن اما من خودم صدام خیلی خیلی بلنده به طوری که اروم بخوام ویز ویز کنمم از نظر بقیه قابل شنیدنه و بلنده و کاریش نمیشه کرد ...کاش اینطوری قضاوت نکنین

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولاً کسایی که مشکل شنوایی دارن بلند حرف میزنن 

صدا از ۲ مجرا متفاوت به گوش ما میرسه وقتی صدا ما به گوش خودمون میرسه و ما کم میشنویم فکر میکنیم بقیه هم صدامونو نمیشنوه 

ناخودآگاه طرف بلند تر حرف میزنه

غالبا ساکنین جوامع کوچیک عادت دارن به بلند حرف زدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم شاید اون خانما اینطوری نبوده باشن اما من خودم صدام خیلی خیلی بلنده به طوری که اروم بخوام ویز و ...

این از قابل شنیدن فراتر یود 

با حالت داد و هوار باهم صحبت میکردن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
با احترام به شمالی های عزیزشمالی ها بلند حرف میزنن

واقعا ربطی نداره عزیزم

الان مثلا کوردا یا ترک ها آروم حرف میزنن ؟ 😂😍

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

من🤣🤣البته الان خیلی آروم صحبت میکنم طرف هی میگه چی😂

تو مکان عمومی خیلی بده خداییش، مثلا همه در سکوت نشستن یکی چِکش پاس نشده داد و فریاد میکنه🤦🏻‍♀️

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
واقعا ربطی نداره عزیزمالان مثلا کوردا یا ترک ها آروم حرف میزنن ؟ 😂😍

آخه فامیلای مادریم شمالی هستن 

یه جا جمع میشن حرف میزنن مردم فکر میکنن دعوا شده 🤦‍♂️😄

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
آخه فامیلای مادریم شمالی هستن یه جا جمع میشن حرف میزنن مردم فکر میکنن دعوا شده 🤦‍♂️😄

احتمالا خیلی تو عمقِ بحث و گپ و گفت و غیبت غرق شدن حواسشون نیست 😂😁

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧