2777
2789

غریبه خسته ای! خامـوش و سردی!

شبی تلــخ و عبوسی! مثل دردی…♪♪

منو با خودت ببر یک روز از اینجا!!

غریبه ‌اگه فراموشــم نکردی…!

غریبه!! آی غـــریبه! آی غـــریبه!

ببین دُنیـــا پر از رنج و فریبه…♪♪

غریبه!! آی غریبه! آی غریبه!

دلــم تنگه، غــریبه!! آی غــریبه…♪♪

غریبه زندگی بی تو حرومــه…♪♪

کتاب خاطراتم نا تمومـــه!!

تنم سرد و دلم آشفته بی تو…♪♪

نمیدونـم که خوشبختی کُدومه؟؟

غریبــه مَسکنت دشت کویــره…♪♪

آخه دلـم داره اینجا میمیره!!

انگاری غافِلی از این دلِ من…♪♪

یه روزی میام، میبینی خیلی دیره…!

غریبه فریدون آسرایی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

فعلا قفلم رو ستاره ی اسمانمی قشنگ ترین گناهمی ممنوعه عشقتو ولی تو اخرین پناهمی

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدم تاحالا

معروفه

مال زمان منم نیست

خیلی سال پیش خونده شده

ولی اگر نشنیدید حتما گوش کنید❤️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
فعلا قفلم رو ستاره ی اسمانمی قشنگ ترین گناهمی ممنوعه عشقتو ولی تو اخرین پناهمی

اینم گوش کن شاید خوشت اومد😁

مرسی عزیزم چشم ب پیشنهادشماحتماگوش میدم❤️

❤️🌱

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم هر وقت گوش دادید

@army_parandam برات فرستادمشبگوش حتما

چیو فرستادی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خوندی تاپیکو🙄آهنگو تاپیک رو دیگه

عا 

اوک 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.