2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبی یه سوال داشتم 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 70 پست
والا همه میگن سنگینی داره

ماه خدا رو نباید نحس گفت اصن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بله البته نه اینکه نحس باشه ولی سنگینی زیاد داره

سنگینی رو قبول دارم نحس ولی نه روز های خدا نحس نیست 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمم خیلی میترسم از ديروز ده بار مرگ اومده سر راهم

صدقه زیاد بده عزیزم بزار رفع بلا بشه  

روزی ی باردر حد شده یکی دو هزار تومن بزار کنار واسه صدقه 

به دلتم بد راه نده و استرس نداشته باش =)

ماه خدا رو نباید نحس گفت اصن

درسته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
صدقه زیاد بده عزیزم بزار رفع بلا بشه روزی ی باردر حد شده یکی دو هزار تومن بزار کنار واسه صدقه به دل ...

ممنون مهربونم 🌹🌹

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
سلام عزیزدلم حالت چطوره بانو ،نه عزیزم هیچ اشکالی ندارد تازه بهترم هست برای ختم

سلام مهربونم ممنون شما خوبی ❤️

سلام عزیزدلم حالت چطوره بانو ،نه عزیزم هیچ اشکالی ندارد تازه بهترم هست برای ختم

سلام مهربونم ممنون شما خوبی ❤️

ممنون عزیز دلم خوبیم خداروشکر،،دعاگوتون هستم بانو ،،،🥰🥰الهی سلامتی و خوشبختی مهمون همیشگی زندگیت ب ...

ممنون فدات شم شما همیشه به من لطف داری الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده ❤️💚

عزیزم میخاستم تایپیکت ازت بپرسم ولی قفل کردی.. من آخرش متوجه نشدم تو برا چی ناراحتی.. عشقت فوت شده ی ...

جدا شدیم عزیزم 

کاش عاشقا از هم جدا نمیشدن..💘

کاش حداقل اینقدر زود جدا نمیشدن