2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبی یه سوال داشتم 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 70 پست
والا همه میگن سنگینی داره

ماه خدا رو نباید نحس گفت اصن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بله البته نه اینکه نحس باشه ولی سنگینی زیاد داره

سنگینی رو قبول دارم نحس ولی نه روز های خدا نحس نیست 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم خیلی میترسم از ديروز ده بار مرگ اومده سر راهم

صدقه زیاد بده عزیزم بزار رفع بلا بشه  

روزی ی باردر حد شده یکی دو هزار تومن بزار کنار واسه صدقه 

به دلتم بد راه نده و استرس نداشته باش =)

ماه خدا رو نباید نحس گفت اصن

درسته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
صدقه زیاد بده عزیزم بزار رفع بلا بشه روزی ی باردر حد شده یکی دو هزار تومن بزار کنار واسه صدقه به دل ...

ممنون مهربونم 🌹🌹

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
سلام عزیزدلم حالت چطوره بانو ،نه عزیزم هیچ اشکالی ندارد تازه بهترم هست برای ختم

سلام مهربونم ممنون شما خوبی ❤️

سلام عزیزدلم حالت چطوره بانو ،نه عزیزم هیچ اشکالی ندارد تازه بهترم هست برای ختم

سلام مهربونم ممنون شما خوبی ❤️

ممنون عزیز دلم خوبیم خداروشکر،،دعاگوتون هستم بانو ،،،🥰🥰الهی سلامتی و خوشبختی مهمون همیشگی زندگیت ب ...

ممنون فدات شم شما همیشه به من لطف داری الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده ❤️💚

عزیزم میخاستم تایپیکت ازت بپرسم ولی قفل کردی.. من آخرش متوجه نشدم تو برا چی ناراحتی.. عشقت فوت شده ی ...

جدا شدیم عزیزم 

کاش عاشقا از هم جدا نمیشدن..💘

کاش حداقل اینقدر زود جدا نمیشدن