dokhi_mohseni مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 3156 عنوان خانومای که فسنجون درست کردین 133 بازدید | 13 پست چه مزه ای داره ؟درست کردم ولی خیلی استرس دارم چه جوری میشه؟ کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص) 1403/05/17 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریااآ عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 414 ببین باید به مزاجتون خوش بیاد والا من یکی دوبار برا خانوادم درست کردم اما دوست نداشتن در کل با این که طعم خوبی هم داشت اما به مزاج ما زیاد نمیومد
dokhi_mohseni مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 3156 دیگه درست کردی خب ما چی بگیم پرسیدم اگه درست کردین چه مزه ای داشته ترش بوده شور بوده شیرین بوده چی؟ کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
dokhi_mohseni مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 3156 ببین باید به مزاجتون خوش بیاد والا من یکی دوبار برا خانوادم درست کردم اما دوست نداشتن در کل با این ک ... منم دقیقا از همین میترسم 😊 کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
ترنم۹۷ عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 4459 من شیرین دوست ندارم شکر نمیریزم کسی بدشو نگفته شایدم به روم نیاوردن خودم که این مزه رو بیشتر دوست دارم انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید
خانمی۲۷ عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3265 پرسیدم اگه درست کردین چه مزه ای داشته ترش بوده شور بوده شیرین بوده چی؟ ملس .شور نیس.ترش و شیرین باهمه .من فسنجونام خوشمزه میشه
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12176 ما شکرنمیریزیم دوس نداریم شیرین باشه ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
dokhi_mohseni مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 3156 من شیرین دوست ندارم شکر نمیریزم کسی بدشو نگفته شایدم به روم نیاوردن خودم که این مزه رو بیشتر دوست دا ... منم طبق دستور پختش که تو نت بود درست کردم ولی این آخر یکم آبلیمو اضاف کردم میترسم خراب شه کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
dokhi_mohseni مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 3156 ملس .شور نیس.ترش و شیرین باهمه .من فسنجونام خوشمزه میشه مرسی کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
ترنم۹۷ عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 4459 منم طبق دستور پختش که تو نت بود درست کردم ولی این آخر یکم آبلیمو اضاف کردم میترسم خراب شه آب لیمو نشنیدم کسی بریزه انشاءالله که خوبه نگران نباش انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید
dokhi_mohseni مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 3156 آب لیمو نشنیدم کسی بریزه انشاءالله که خوبه نگران نباش چرا هست تو نت ببین کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
آباندختی عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 6986 ما خیلی دوس داریم و معمولا ماهی دو مرتبه درست میکنم و کمی ترش میخوریم و فقط رب انار میزنم آبلیمو به فسنجون تا حالا نشنیدم
dokhi_mohseni مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 3156 ما خیلی دوس داریم و معمولا ماهی دو مرتبه درست میکنم و کمی ترش میخوریم و فقط رب انار میزنم آبلیمو ب ... ولی تو نت بود سه قاشق کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)