2777
2789
عنوان

خانومای که فسنجون درست کردین

133 بازدید | 13 پست

چه مزه ای داره ؟درست کردم ولی خیلی استرس دارم چه جوری میشه؟

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه درست کردی خب ما چی بگیم

پرسیدم اگه درست کردین چه مزه ای داشته ترش بوده شور بوده شیرین بوده چی؟

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
ببین باید به مزاجتون خوش بیاد والا من یکی دوبار برا خانوادم درست کردم اما دوست نداشتن در کل با این ک ...

منم دقیقا از همین میترسم 😊

من شیرین دوست ندارم شکر نمیریزم کسی بدشو نگفته شایدم به روم نیاوردن خودم که این مزه رو بیشتر دوست دا ...

منم طبق دستور پختش که تو نت بود درست کردم ولی این آخر یکم آبلیمو اضاف کردم میترسم خراب شه

منم طبق دستور پختش که تو نت بود درست کردم ولی این آخر یکم آبلیمو اضاف کردم میترسم خراب شه

آب لیمو نشنیدم کسی بریزه 

انشاءالله که خوبه نگران نباش

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ما خیلی دوس داریم و معمولا ماهی دو مرتبه درست میکنم و کمی ترش می‌خوریم‌ و فقط رب انار میزنم آبلیمو ب ...

ولی تو نت بود سه قاشق