2777
2789
عنوان

● اصلاح و شیو موهای زائد بدن ●

697 بازدید | 19 پست

اصلاح و شیو موهای زائد بدن و تن با چه دستگاه ها یا چه وسیله هایی هست و چه مارکی و چه قیمتی ؟؟ بنظرتون کم هزینه ترین کدومه ؟؟

شما دوستانم از چه لوازم و وسایل و دستگاهی برای خلاصی از موهای زائد بدن استفاده می‌کنید؟ ؟

مثال اگر اپلیدی هست چه مارکی ؟؟

اگر دستگاه موم و اپیلاسیون و کپسول ها و قرص هاش رو استفاده میکنید هزینه هر دفعه و خود دستگاه موم داغ کن چقدر هست ‌؟؟خشابی بهتره یا دستگاه بزرگش ؟؟

اگر از چسب موم دار مخصوص شیو و اصلاح موهای زاید بدن و تن استفاده می‌کنید هزینه اش به چه صورت هست ؟؟

اگر ژیلت استفاده می‌کنید چه نوعی از این ساده ها یا اونا که مخصوص خانم هاست ؟؟

اگر موبر یا واجبی استفاده می‌کنید چه قیمتی هست ؟؟

کم هزینه ترین و سریع ترین بدون هیچ ریسکی کدوم هست ؟؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از پودر نوره استفاده میکردم 

الان ۶ ساله لیزر میرم

نمیدونم لیزر بی خطره یا نه 

اما نوره کاملاً بی خطره

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
لیزر

بله درسته .

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بهترینش لیزر هست اگر میتونی کل بدن برو و خودتو خلاص کن من الان بخاطر بارداری و بعدشم زایمان دقیقا یکساله نرفتم برا شارژ ولی شاید دو سه درصد موها برگشتن 

اپلیدی هرگز نکن چون موها رو ضخیم و افتضاح میکنه

وکس خواستی مرواریدی بگیر از اینستا خیلی خوبن 

ژیت هم خواستی بگیری ژیلت خارجی خوب ۶ تیغه بگیر موها رو خیلی کم میکنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
من از پودر نوره استفاده میکردم الان ۶ ساله لیزر میرمنمیدونم لیزر بی خطره یا نه اما نوره کاملاً بی خط ...

بله درسته عزیزم .نوره کع بله خطری نداره همون موبر هست .لیزر هم اگر پیش متخصص برید خیر غیر اینصورت خطر نداره ولی مثال فقط بعضی ارایشگاه ها برای درآمد و حقوق اصلا بلد نیستن از دستگاه استفاده کنن 

فعلا   نوره   از اون  قدیمی  ها    

و  کارم فوری باشه   ژیلت  میکشم 

اگه جور  بشه  میخام  اپلیدی  فلیپس  بگیرم 

برای موم  هم   کثیف کاری  زیاد داشت  قبلا مینداختم   خوب بودا ولی  خیلی  کثیف کاری    داشت  

بله درسته عزیزم .نوره کع بله خطری نداره همون موبر هست .لیزر هم اگر پیش متخصص برید خیر غیر اینصورت خط ...

من پیش دکتر میرم

اما الان خیلی بولد شده تو اینستا که نازایی میاره یا سرطانزاست 

بخاطر همین گفتم تایید نمیکنم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
من از پودر نوره استفاده میکردم الان ۶ ساله لیزر میرمنمیدونم لیزر بی خطره یا نه اما نوره کاملاً بی خط ...

خب  برای  همه جا نمیشه  لیزر کرد 

که موهای  بعضی  جا خیلی  نازکه  میترسم  لیزر کنم    اون ها هم   ضخیم  بشن

بهترینش لیزر هست اگر میتونی کل بدن برو و خودتو خلاص کن من الان بخاطر بارداری و بعدشم زایمان دقیقا یک ...

بله خیلی هم عالی و کامل توضیح دادی گلم ممنونم ازت .بله درسته لیزر عالی هست اما خیلی پر هزینه هست این مورد رو نمیتونم .وکس و ژیلت مخصوص که گفتید رو حتما امتحان میکنم ممنونم عزیزم 

خب برای همه جا نمیشه لیزر کرد که موهای بعضی جا خیلی نازکه میترسم لیزر کنم اون ها هم ضخی ...

دستگاه جدید اومده برای موهای نازک که لیزر میکنن

بله خیلی هم عالی و کامل توضیح دادی گلم ممنونم ازت .بله درسته لیزر عالی هست اما خیلی پر هزینه هست این ...

خواهش میکنم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
فعلا نوره از اون قدیمی ها و کارم فوری باشه ژیلت میکشم اگه جور بشه میخام اپلیدی فلیپ ...

بعلی عزیزم درسته گلم .عزیزم اپلیدی خیلی عالی هست چون خیلی راحت و یکسره و یکباره هست درسته به قول اون دوست عزیزمون موهای زائد رو خیلی ضخیم میکنه اما اگر تند تند استفاده کنی خیلی کم رشد میکنه عالی میشه از موم و اینا که دردسر داره فراری ام خودم .

من نوره استفاده میکنم نوره بسته بندی وطن

هر بسته ۳۰ تومن و واسه دوبار حموم کافیه هر یک هفته یا هر ده روز

البته قصد دارم که لیزر برم ولی فعلا وقتشو ندارم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️