2777
2789

من خیلی دیدم از مادرا پسراشون رو خیلی مغرور بار میارند بهشون میگن تو مرد دختر که نیستی... دخترا رو ولش کن اونا موشن مثل خرگوشن پسرا شیرن  بعدم یادش میدن زور بگن وحرف کسی رو قبول نکنن بعد آقا میره زن میگیره روی سر زنش زور میگیره خانم هم ناراحت میشه پسر دار میشه دوباره به پسرش همین هارو یاد میده.....مثل چرخه تکرار شدنی

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

حالا به همین تحفه هاشون چی یاد میدن؟ به قول تو میگن تو دختر که نیستی عزیزم، بقیه دارن سفره جمع و پهن میکنن تو بشین خیکتو بنداز جلو استراحت کن

دختر که نیستی اصلا تو کارای خونه مشارکت نکن

دختر که نیستی، جوراب و لباس زیرتم من برمیدارم میندازم ت ماشین لباسشویی بعد پهن میکنم روی رخت پهن کن خشک میکنم بعد تا میکنم میذارم تو کمدت

چی تحویل جامعه میدی؟ یه نره خر بی مسئولیت ابله که اگر وظایفشو بهش یادآوری کنی میگه مگه من دخترم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا به همین تحفه هاشون چی یاد میدن؟ به قول تو میگن تو دختر که نیستی عزیزم، بقیه دارن سفره جمع و پهن ...

پسر من نور چشم منه

امید قلب منه

اما دارم درست تربیتش میکنم عزیزم

لطفا اینجوری راجع به پسرها گارد نگیرید

پسر من نور چشم منهامید قلب منهاما دارم درست تربیتش میکنم عزیزملطفا اینجوری راجع به پسرها گارد نگیرید

مگه شما همچین اموزش هایی میدی به پسرت؟

من گاردی نسبت به پسرا ندارم

نسبت به مردسالار بار آوردن پسرا ولی خیلی گارد دارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مگه شما همچین اموزش هایی میدی به پسرت؟من گاردی نسبت به پسرا ندارمنسبت به مردسالار بار آوردن پسرا ولی ...

بله

من اصلا بحث جنسیت به پسرم یاد ندادم 

اما الان دختر بی ادب و لوس هم کم ندیدم

اتفاقا الان داریم از اون ور بوم میفتیم میگیم پسر اه اه دختر به به

کلا یاد بگیریم جنسیت رو بزاریم کنار یاد بدیم نه دختر برتره نه پسر

کلا انسانیت مهمه 

نه خداروشکر نه خودم اینطورم ، نه پدرش ، یه الگوی عالی مثل باباش بالای سرشه که ان شااللّه مثل خودش یه ...

عجیبه نمردین یکبار خانمی تو نینی سایت ار آقایون تعریف کرده  

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

شما ت یکی از تایپک ها گفتید هک انجام میدید هنوزم انجام میدید؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻