2777
2789
عنوان

علایم پریود حین مصرف دوفامد 10

518 بازدید | 8 پست

تا دیشب 7 تا قرص دوفامد روزی یه دونه خوردم

امروز  روز هشتمه و خیلی حالت های قبل پریود رو دارم، بنظرتون طبیعه؟

اقدام هم داشتم، ممکنه علایم بارداری باشه؟

منم داشتم ولی الان که سه روزه قرص تموم شده پریود نشدم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داشتم ولی الان که سه روزه قرص تموم شده پریود نشدم

آخه میگن بعد از 3 تا 14 روز پریود میشی

شما هم تا الان علایم رو دارید؟ یا کمتر شد؟

من انگار همین الان قراره خونریزیم شروع بشه

آخه میگن بعد از 3 تا 14 روز پریود میشیشما هم تا الان علایم رو دارید؟ یا کمتر شد؟من انگار همین الان ق ...

منم شبا تا صبح از شکم و کمر درد نمیتونستم بخوابم میگفتم الانه پریود بشم 

الان که قرص تموم شده اصلا علائمی ندارم 😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
منم شبا تا صبح از شکم و کمر درد نمیتونستم بخوابم میگفتم الانه پریود بشم الان که قرص تموم شده اصلا عل ...

قبلا هم دوفامد مصرف کردین؟ علائمتون همین بوده؟

من بار اوله ک مصرف میکنم

ببخشید شما تو اقدامی؟

نه من کیست دارم دکتر برا اون داده

قبلا هم دوفامد مصرف کردین؟ علائمتون همین بوده؟من بار اوله ک مصرف میکنم

منم بار اولمه 

بعله علائمم مثل پریودی بود