2777
2789
عنوان

بچه ها دلم آشوبه

634 بازدید | 56 پست

چکار کنم انقدر حالم بد نباشه؟ تو تاپیکهای قبلم گفتم که دعوای سختی داشتم با همسرم. حالا الان درخواست طلاق داده و برام ادرس فرستاده برم برای نوبت مشاوره. بچه ها چکار کنم ضعف نشون ندم. چرا دلم گرفته؟ چرا نمیتونم مثل ادم با واقعیت روبرو بشم. اگه کسی مثل من بوده که شوهرش طلاقش داده بیاید بهم روحیه بدید

برا چی خاسته طلاق بگیرید ؟ خب اگر نوبت مشاور گرفته  لابد نمیخاد طلاقت بده 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا چی خاسته طلاق بگیرید ؟ خب اگر نوبت مشاور گرفته لابد نمیخاد طلاقت بده

چون توافقیه باید بریم اول مشاوره بعد طلاق. 

مشکل داریم خیلی. چرا من خوشحال نیستم؟ باید خوشحال باشم ولی نیستم

من خودم از شوهرم طلاق گرفتم اونم خسیس بود دست بزن داشت اذیت میکرد،سرد بود کلا یه بیمار تمام عیار بار اخری که منو زد رفتم شکایت و پزشکی قانونی بعد درخواست طلاق دادیم توافقی،یعنی مجبور شد دیگه،بعد طلاق خیلی سختی کشیدم روحیه م اما عالی بود الانم راحتم،پشیمونم نشدم هیچ وقت

من خودم از شوهرم طلاق گرفتم اونم خسیس بود دست بزن داشت اذیت میکرد،سرد بود کلا یه بیمار تمام عیار بار ...

اون داره منو از زندگی میندازه بیرون. خیلی بده ببینی یکی با این همه توهین و تحقیر بیرونت کنه. پس چرا روحیه من بده؟ میدونی شما خودت خواستی جدا بشی کاش منم دلم اروم بگیره

به نظرم حال الانت خیلی طبیعیه

اکثر ما خانوما وقتی تو همچین زندگی سمی هستیم میشینیم دعا میکنیم که خدایا مشکلمونو حل کن بهمون نگاه کن و... 

بعد که یه راهی باز میشه واسه جدایی میشینیم ناله میکنیم و از جدایی ناراحت میشیم

خب مگه ما همینو از خدا نخواسنیم؟ مگه قرار نبود نجاتمون بده؟ شاید نجات مارو فقط تو جدایی از اون آدم دیده

منم زندگیم خیلی بده آرزو دارم شوهرم بره درخواست بده که آزاد بشم

میدونم هرچی هم باشه هرچقدم طرف سمی باشه باز این روند جدا شدن خیلی آدمو غمگین میکنه اما به این فک کن یه وقتایی جدا شدن واقعا یه پیروزیه

اون داره منو از زندگی میندازه بیرون. خیلی بده ببینی یکی با این همه توهین و تحقیر بیرونت کنه. پس چرا ...

برعکس شده،من نمیدون سرچی بحثتون شده و کتکت زده که به خودشم اجازه داده بره درخواست طلاق بده اگه طلاق نمیخوای تو مشاوره پای حرفت وایستا

به نظرم حال الانت خیلی طبیعیهاکثر ما خانوما وقتی تو همچین زندگی سمی هستیم میشینیم دعا میکنیم که خدای ...

حرفت حرف دلم بود. ولی اشکم بند نمیاد. دلم میخاد قوی باشم نمیشه. کاش بمیرم

اون داره منو از زندگی میندازه بیرون. خیلی بده ببینی یکی با این همه توهین و تحقیر بیرونت کنه. پس چرا ...

ازت خواهش میکنم نزار همچین آدمی اعتماد به نفستو ازت بگیره

تو خلوت خودت گریه کن زار بزن داد بزن واسه زمانی که به پاش هدر دادی غصه بخور اما جلوش سرتو خم نکن بهش نشون بده چقد قوی هستی توی جلسات مشاوره خوشگل کن لبخند بزن شاد باش اجازه نده بفهمه تو دلت چه خبره 

یه جا خوندم نوشته بود حتی اگه  باختی یه جور رفتار کن که طرف به برد خودش شک کنه

نمیدونی با این کارت چقد طرفو پشیمون میکنی

بزار بفهمه از دست دادن تو چطوری به بزرگترین حسرت زندگیش تبدیل میشه

حرفت حرف دلم بود. ولی اشکم بند نمیاد. دلم میخاد قوی باشم نمیشه. کاش بمیرم

اره چون منم توی شرایط تو هستم اگه تاپیکمو بخونی متوجه میشی

اما شوهر من نه میره نه اجازه میده من برم و این از روی دوست داشتن نیست فقط میخواد عذاب بده مثل اسیر تو خونه هستم

تو خودتو داری نجات میدی، خودتو روحتو آیندتو داری نجات میدی