2777
2789
عنوان

بچه ها دلم آشوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 56 پست
اره واقعا ذاتش خرابه. پس چرا من این حالم؟

جدایی سخته بالاخره . راحت نیست 😔 باید بگذره ی مدت 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر بچم بود دوست داشتم کنار اون باشم. ولی خب نمیشه. فقط نمیدونم چرا انقدر ضعیفم نمیتونم خودمو جمع و ...

یه شعری هست میگه 

نترسم که با دیگری خو کنی تو با من چه کردی که با او کنی

اگه تو توی زندگی با اون خوشبخت شدی نفر بعدی هم خوشبخت میشه

فوقش قراره اونم کتک خورش بشه دیگه

امیدوارم یه زن سلیطه گیرش بیاد که تخم نکنه تو صورتش نگاه کنه اونوقت بشینه کاسه چه کنم چه کنم دستش بگیره که حیف زن خودم

اما همزمان تو از اون نجات پیدا کردیو داری با آرامش زندگیتو میکنی شایدم یه نفر تو زندگیت باشه که تازه معنی زندگی رو بفهمی

دستش بشکنه که میزنه. من دیدم تو پاسپورتش مهر گرجستان خورده بود دو سال پیش. همون دیگه بدترم کرد. بهون ...

میگن رفتنی میره موندنی راهشو پیدا میکنه

کسیم که میخواد بره باید بندازی بیرون قبل اینکه اون با تو اینکارو کنه

تو جلسات مشاوره خیلی به خودت برس و خوشحال باش ببین اگه دیوونش نکردی

یه شعری هست میگه نترسم که با دیگری خو کنی تو با من چه کردی که با او کنیاگه تو توی زندگی با اون خوشبخ ...

امیدوارم حال دلم خوب بشه عزیزم. اون یه زن همه چیز تموم میخواست هم خونه دار هم قشنک هم خوش اخلاق همه چیز. زنش دورش بگرده اصلا جوابشو نده به همه پز شوهرشو بده ولی خودش مهم نیست اگه کم گذاشت. من برای همبن چیزا ناراحتم. همیشه اولویت خودش بود. میگفتم بذار کار کنم نذاشت خودشم هیچی پول بهم نداد. گفتم برم کلاس گفت میخای چکار دیگه اینده نداری که من هستم. بیا الان تو این سن با یه بچه موندم. دلش هم نمیاد مهریه بده. داره به زور محبورم میکنه توافقی باشه که مهریه نده. اینم مردونگی این نرها

میگن رفتنی میره موندنی راهشو پیدا میکنهکسیم که میخواد بره باید بندازی بیرون قبل اینکه اون با تو اینک ...

میخام باشم ولی... همین چند روز فکر کنم دو کیلو کم کردم. ولی شبا که میاد خونه میشینم با بچم تی وی میبینیم میخندیم محلش هم نمیذارم. اگه بلد بود به زنش اهمیت بده اولویتش زنش باشه الان اینطوری نمیشد

امیدوارم حال دلم خوب بشه عزیزم. اون یه زن همه چیز تموم میخواست هم خونه دار هم قشنک هم خوش اخلاق همه ...

امیدوارم عزیزم مطمین باش خیلی زود حال تو خوب میشه و اون میفهمه چه غلطی کرده

با این چیزایی که تعریف کردی پس بهتره بره دختر هشتم یه خانواده روستایی رو بگیره که با کتک و تحقیر بزرگ شده از اونا که میرنن تو سرش برمیگرده میگه دستت درد نکنه

نه تنها مهریه رو باید بده بلکه چون دادخواست از طرف اون بوده میتونی نصف داراییشم بگیری

امیدوارم عزیزم مطمین باش خیلی زود حال تو خوب میشه و اون میفهمه چه غلطی کردهبا این چیزایی که تعریف کر ...

اره میدونم ولی چون میدونه رو دخترم حساسم و نمیتونم یه روز تنهاش بذارم داره اذیت میکنه. البته چندین ساله همه اموالش به نام خودش نیست. من نمیذارم یه روز دخترم پیشش بمونه حتی اگه با کارگری بزرگش کنم

حضانت بچه تا ۷ سالگی با مادره

الان یازده سالشه. ولی نمیخام لجبازی اون باعث بشه بچم اذیت بشه. به درک من از حقم نمیگذرم چون زورم نمیرسه . گفت مهریه بخای من طلاقت نمیدم ولی روزگارت سیاهه. خودم زندگیمو میسازم حق منم بمونه گردنش 

من خیلی دوستش داشتم. یعنی میتونم سرپا بشم؟ میترسم از دوریش دیوونه بشم. کاش منم مثل اون میتونستم راحت ...

امان از این دوست داشتن منم بخاطره این دوست داشتن و اینکه نتونیم دوریشو تحمل کنم موندم خدا آشوب دلتو آروم کنه عزیزم

مثل منی دلت نمیاد جدا بشی. ببین گلم میدونم سخته ولی اگه دوست داری زندگیتو سعی کم شرایط رو عوض کنی. ب ...

نه چون خیلی دوسش دارم به تاپیک اولم سر بزنی مشکلمو میفهمی با خودش مشکل و دعوا ندارم  خیلی خوبه فقط فامیلاش وقتی با اونا میفته به کل منو فراموش میکنه بهم اهمیت نمیده