2777
2789
عنوان

بچه ها دلم آشوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 56 پست
نه چون خیلی دوسش دارم به تاپیک اولم سر بزنی مشکلمو میفهمی با خودش مشکل و دعوا ندارم خیلی خوبه فقط ف ...

بالاخره هر کسی ایرادی داره. سعی کن ندید بگیری. البته منم این حسو داشتم چون اینم منو زیاد تحویل نمیگرفت تو جمع. سعی کن حساس نباشی وقتی میری تو فامیلاش نشون بده که برات مهم نیست که سمتت نمیاد. کاریش نمیشه کرد خدای نکرده مشکل جدی میشه. اهمیت نده. مهم اینه خودش باهات خوبه. هر کسی اخلاق بد داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه از مهریه نگذرنزار خوش به حالش بشهچه پررو هم میخواد طلاق بده هم مهریه نده

اگه بگم مهریه طلاق نمیده. دیگه تحمل این خونه رو ندارم. خونه ای که دو نفر اصلا بهم نگاه هم نمیکنن خیلی سرده بچم افسرده شده. میدونم که طلاق نمیده و اذیت میکنه. الان یک هفته ای که دعوامون شده کلی لاغر کردم. همش سردرد دارم. دیگه نمیتونم تحمل کنم. 

نه از مهریه نگذرنزار خوش به حالش بشهچه پررو هم میخواد طلاق بده هم مهریه نده

عزیزم یه بار بهم گفتی خودمو مشتاق طلاق نشون بدم. واقعا اثر داره؟ میدونی از اینکه انقدر خوشحاله برای طلاق دلم گرفته‌. واقعا براش مهم نیست‌. دلم میخواد بدونه این بار دیگه صبرم تموم شده. اخه همیشه میگفت به صبوری تو ادم ندیدم

عزیزم یه بار بهم گفتی خودمو مشتاق طلاق نشون بدم. واقعا اثر داره؟ میدونی از اینکه انقدر خوشحاله برای ...

نه خودتو مشتاق طلاق نشون نده چون مردا چنین وقتایی هزارتا فکر به سرشون میزنه که اره حتما یکی پشتشو یا یکیو داره اونوقت باز آدم بده تو میشی

اینجوری نشون بده که همه چی واسه تو تموم شده و دیگه حاضر نیستی به این زندگی ادامه بدی

و قرار نیست با این طلاق دنیات به آخر برسه

نشون بده زندگیت بی اونم ادامه داره و تو حتی قوی تر ادامه میدیاین که به خودت برسی آتیشش میزنه

اگه گوشیتو چک میکنه حتی میتونی یه پیامای ساختگی بزاری از اینکه یه خواستگار داری

نه خودتو مشتاق طلاق نشون نده چون مردا چنین وقتایی هزارتا فکر به سرشون میزنه که اره حتما یکی پشتشو یا ...

ولی من واقعا دلم میخاد زندگیمو بسازم با اون یا بدون اون. دلم میخاد شاد زندگی کنم. حالا که واقعا منو نمیخاد نخاد. من خیلی خیلی تلاش کردم زندگی رو حفظ کنم نشد. دیگه میخام فقط حال خودم خوب بشه. ممنون از راهنمایی قشنگت

ولی من واقعا دلم میخاد زندگیمو بسازم با اون یا بدون اون. دلم میخاد شاد زندگی کنم. حالا که واقعا منو ...

خواهش عزیزم

به محض اینکه اولویت زندگیت خودت شدی زندگیت قشنگتر میشه

ببین این حرفو کی بهش برسی 

منم دعات میکنم شاد و پر آرامش باشی

خواهش عزیزمبه محض اینکه اولویت زندگیت خودت شدی زندگیت قشنگتر میشهببین این حرفو کی بهش برسی منم دعات ...

ممنون قشنگم. امیدوارم یاد بگیرم که خودمو بیشتر دوست داشته باشم. از فردا باید برم نوبت مشاوره بگیرم و همه چیز شروع میشه‌ . میدونم که این وسط حتما دلم میلرزه و پام شل میشه. برام دعا کنید محکم باشم 

ممنون قشنگم. امیدوارم یاد بگیرم که خودمو بیشتر دوست داشته باشم. از فردا باید برم نوبت مشاوره بگیرم و ...

حتما عزیزم

منم تازه بعد ۳۰ سال فهمیدم خودمو باید اولویت قرار بدم و زندگیم داره بهتر میشه

یه جا خوندم نوشته بود اون بیشعوری باشید که همه از ترسم که شده بهش احترام میزارن نه اون مظلومی که هرکی از راه رسید میزنه تو سرش و راحت میشه قلبشو شکست

هرجا دلت گرفت بهم پیام بده تنهات نمیزارم

حتما عزیزممنم تازه بعد ۳۰ سال فهمیدم خودمو باید اولویت قرار بدم و زندگیم داره بهتر میشهیه جا خوندم ن ...

ممنون گلم. حتما چون وقتی با دوستام حرف میزنم حالم بهتر میشه‌ . از همه دوستام خواستم تنهام نذارن. خدا رو شکر دوستای خوبی مثل شما دارم که هوامو دارن. دلمو گرم میکنن و اعتماد به نفس بهم میدن