2777
2789
عنوان

وظیفه ی داداشم چیه که بمن گیر میده

844 بازدید | 38 پست

واقعا اعصابم نمی‌کشه پدرم خیلی مهربونه با چیزیم مخالف باشه ببینه من انجام میدم نهایتا بگه خیلی پرویی چیکارت کنم دیگه همین مامانم میدونه بابام خیلی مهربونه همش میگه به داداشت میگم داداشت نمیزاره داداشت بفهمه فلان میشه اینقدر نرو بیرون داداشت گفته چرا اینقدر ول میشه بیرون 

به قدری رو اعصابمه که گفتم کاری نکن سم بریزم تو غذاش بمیره من هنوز پدر دارم وظیفه اون چیه که امرو نهی کنه واقعا خیلی ناراحتم .با داداشم کل کل نمیکنم اصلا هر چی بگه جواب نمیدم چون نمیخوام لج کنه باهام بدتر گیر بده عه اعصابم خورده بچه ها من دیگه ۲۱ سالمه بچم مگه؟ 

اگه نبود داداشم با دوستام میرفتم مسافرت شب خونشون میموندم کلا زندگی بر وفق مراد بود 🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشت دوست داره که این کارا رو میکنه الا دنیایی بدی شده امکان داره دختر خودش تنها بره مسافرت اتفاق ...

من با ۴۲ سال اینو چند ساله فهمیدم که سخت گیریاش به جا بودو منم یه دختر افسار گیسخته

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

تقصیر پدر و مادر شماست عزیزهر برادری که تو زندگی خواهرش دخالت میکنه بخاطر نوع تربیت و آزادی هست که و ...

میدونی مامان و بابام ازش میترسن چونکه عصبی بشه هرکاری از برمیاد تو روی بابامم میره حتی یبار میخواست بزنه بابامو اما تهش بابام زد تو دهنش از پسش برنمیان