2777
2789
عنوان

وظیفه ی داداشم چیه که بمن گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من چون خودم داداشم می‌فهمم خواهرم ۷ساله شوهر کرده ۳۰سالشههنوز که هنوزه بخواد خودش تنها بره مسافر ...

😒😒😒 اونم یه انسانه وازاده هرکاری که دوس داره بکنه شما نمیتونی تعیین تکلیف کنی 

بله دنیای خرابیه آخه من یه کارایی میکردم حق داشت والا گیر بده اگر چه من کار خودمو میکردم اما ضربه ها ...

هوووم 

اسی هنوز بچس از حرفاش معلومه 

استدلالش اینه که اتفاق بخواد بیفته می فته😄

خب بچه جون وقتی شما بجای سرعت ۲۰۰تا سرعت عادی رانندگی کنی احتمال تصادفات نصف میشه،همینو بیار تو زندگی،من تا صبح هم 

براش روضه بخونم هم فایده نداره

مگه اینکه یجا سرش به سنگ بخوره تا بفهمه 

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

هوووم اسی هنوز بچس از حرفاش معلومه استدلالش اینه که اتفاق بخواد بیفته می فته😄خب بچه جون وقتی شما بج ...

میدونی اقتضای سنشه من درکش میکنم و دیگه اینکه آدما دلشون میخواد خودشون تجربه کنن تا اینکه از تجربه های دیگران استفاده کنن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

هوووم اسی هنوز بچس از حرفاش معلومه استدلالش اینه که اتفاق بخواد بیفته می فته😄خب بچه جون وقتی شما بج ...

چ اتفاقی میخواد بیفته بابا الان دوستای من رفتن مسافرت هتل گرفتن چن روز موندن برگشتن چیشد؟؟ پسر بره اتفاقی نمیفته واسش؟ برا دختر میفته فقط

عزیزم من نمیخوام مستقیما طرف بشم باهاش میخوام مامانم از اون بخاطر ترسوندن من استفاده نکنه بهش این قد ...

نه اون ادبیات ولی وقتی نه پدر شما نه مادر شما قدرت نداره از شما حمایت کنه؟ 

کی میمونه بنظرت؟ خود شما! 

البته هیچ کس شرایط شما رو نمیدونه مثلا از لحاظ مالی بهش وابسته ای یا نه یا چقدر از پس خودت برمیای

بهرحال یا باید با شرایطتت کنار بیای یا بری تو جنگ باهاش

یا به بهانه دانشگاه از اون خونه بری راه دیگه ای نداری

نه اون ادبیات ولی وقتی نه پدر شما نه مادر شما قدرت نداره از شما حمایت کنه؟ کی میمونه بنظرت؟ خود شما! ...

مالی که نه از وقتی رفتم دانشگاه گفت دیگه من هیچ کاری برات نمیکنم . دانشگاه میرم تو شهر خودمون درس میخونم برای سرکار رفتنم گیر نمیده اوکیه برم کار کنم دستم بیاد تو جیب خودم به احتمال زیاد ولم کنه 

مالی که نه از وقتی رفتم دانشگاه گفت دیگه من هیچ کاری برات نمیکنم . دانشگاه میرم تو شهر خودمون درس می ...

از رفتن هیچ کس تو زندگیت نترس به خودت متکی باش

برادری که با زور گفتن میخواد حمایت کنه همون بهتر نکنه ده سال دیگه حسرت سالهایی رو میخوری که اونطور که خواستی زندگی نکردی

واقعا نمی‌دونم چون خودم خواهر ندارم 😅 ولی تا زبان هست چه نیاز به کتک و طبل و دهل 😅سعی کنه باهاش را ...

عافا من خیلی کنجکاوم نقاشی سیاه قلمی کن کشیدین رو ببینم 😅

میتونم ببینم؟ 

کاربری دست دو نفره

عافا من خیلی کنجکاوم نقاشی سیاه قلمی کن کشیدین رو ببینم 😅میتونم ببینم؟

نقاشی رو دادم به خودش 😅🥲

ازش عکسی هم که گرفته بودم تقریبا یک ماه پیش پاک کردم میشه کاری کرد؟😅 فکر نکنم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

2790
2778
2791
2779
2792