2777
2789
عنوان

تو رو روح ابولفضل بیاین

30 بازدید | 27 پست

برام یه حمد شفا بخونید خاک تو سرم نمیدونم چرا همیشه معده درد دارم💔

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون استرسی هستی

نه زیاد استرسی نیستم ولی خیلی جدیدا اورثینک شدم و فکر میکنم

ولی سابقه معده درد داشتم حالم واقعا بده رفلاکس عصبی دارم و نفسم بند میاد:) 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

منم اینطوریم🤕چشم قربونت برمراستی هاضوم برا معده درد خییییلی خوبه و زنیان

هاضوم چیه عزیزم

فداتشمدممنونم ازت🥲

چطور بخورم کی ها بخورم

شیرین بیان حتی زخم معده روهم خوب می‌کنه

میشه بگین چطور مصرف کنم

نه زیاد استرسی نیستم ولی خیلی جدیدا اورثینک شدم و فکر میکنمولی سابقه معده درد داشتم حالم واقعا بده ر ...

من وقتی استرس شدید دارم یا امتحان دارم یا تحت فشارم کاملا علائم شما رو دارم حتی یبار نفسم کاملا قطع شد 

شیرین بیان از عطاری بخر با قند شکن خورد کن اندازه یه نخود هر روز مثل آبنبات بنداز دهنت یا تو آب ولرم ...

عزیزدلم ناشتا بخورم؟ 

من وقتی استرس شدید دارم یا امتحان دارم یا تحت فشارم کاملا علائم شما رو دارم حتی یبار نفسم کاملا قطع ...

امروز من: 

من خیلی میترسم وقتی این حالی میشم تو چی؟؟؟ 

چیکار کنیم بنظرت خوب بشیم؟ 

هاضوم چیه عزیزمفداتشمدممنونم ازت🥲چطور بخورم کی ها بخورم

ترکیبی از سیاهدانه ، زنیان و آویشن و یه پنس نمکه ، خودتم میتونی درست کنی ولی تناسب مقدارش و یادم رفته

عطاریا دارن ،،

میتونی با ماست یا دوغ بخوری یا همینطوری خالی با یه لیوان آب ، مقدارشم دکتر طب سنتی به من گفت یه قاشق چای خوری ولی خو خریدی میتونی بپرسی بهت میگن

شیرین بیان از عطاری بخر با قند شکن خورد کن اندازه یه نخود هر روز مثل آبنبات بنداز دهنت یا تو آب ولرم ...

اجی بخدا خیر دنیا اخرت میبینی اگ بهم بگی نمیدونی دور از جونت چقدر عذاب میکشم برای التهاب اینا هم خوبه؟