2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هر رشته ای سختی خودشو داره بستگی داره به چی علاقه داری هرچی علاقه بیشتری علاقه داشته باشی برات را ...

من برای یکی دیگه پرسیدم 

کلا رشته‌ش ورزشیه به درس و اینا علاقه نداره فقط میخواد یه مدرکی بگیره

من معماری میخونم برای یکی دیگه پرسیدم😂مدیریت بازرگانی

اهان منم مدیریت بازرگانی میخونم عاشقشم خیلی خوبه سختم نیس بنظرم یعنی بالاخره هررشته ای سختی خودشو داره اگه دوس داشته باشه واست شیرین میشه

اهان منم مدیریت بازرگانی میخونم عاشقشم خیلی خوبه سختم نیس بنظرم یعنی بالاخره هررشته ای سختی خودشو دا ...

دقیقا من دوستای زیادی دارم که مدیریت میخونن و واقعا راضی هستن ولی خب این میگه سخته و دوست نداره و ...

دقیقا من دوستای زیادی دارم که مدیریت میخونن و واقعا راضی هستن ولی خب این میگه سخته و دوست نداره و .. ...

سلیقه ایه دیگه بنظرم باید ببینه چی دوست داره اون رشته رو بره

سخته؟ مثل تربیت بدنی نیست؟ چون شنیدم تربیت بدنی خیلی سخته

خب مگه نمیگین ک ورزشکاره ایشون؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣