2777
2789
عنوان

سرطان روده خواهش میکنم بیاید

407 بازدید | 44 پست

کسی اینجا خودش یا نزدیکانش با این مسئله درگیر بوده طرف چند سالش بوده متوجه شده سرطان روده داره و علاعم اصلیش چی بوده تورو خدا هرکی هرچیزی می‌دونه بگه 🙏🙏

داییم چند سال پیش البته چند سال بود خونریزی داشت اهمیت نداده بود خیلی دیر رفت برای درمان پیشرفته شده بود

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر برای برادر تون میگین بگید ان شاءلله که چیزی نیست اما حتما بره دکتر سرطان روده درمان داره مگر اینکه خیلی دیر بفمن 

پسر دایی خودم داره عمل کرد و شیمی و الان خوبه حالش تازه یکی هم دیر رفت دو سال بود روده اش خونریزی داشت و تازه رفت دکتر به برادرتون هم بگی حتما بره یه کلو بده که خیالش راحت شه

حالا شما بگید پدر بزرگتون تو چه مرحله ای بود که فهمید سرطان داره و چقدر طول کشید تا فوت کرد

داییم چند سال پیش البته چند سال بود خونریزی داشت اهمیت نداده بود خیلی دیر رفت برای درمان پیشرفته شده ...

عزیزم داییت چند سالش بود ؟ درمان شد ؟ الان حالش چطوره

فوت شدن؟

آره متأسفانه بیست سال پیش هم درمان ها مثل الان پیشرفته نبود هم خیلی دیر برای درمان رفت

عزیزم داییت چند سالش بود ؟ درمان شد ؟ الان حالش چطوره

داییم متاسفانه فوت شدن  چهل سالش بود البته میگم خیلی دیر برای درمان رفتن 

من اطلاعات زیادی راجب روده دارم میتونم کمکت کنمبگو علاعمت چیه؟

عزیزمم من برادرم ۳۸ سالشه از همون اول وزن ثابتی داره همین حالا هم وزنش ثابته دو سه بار خون دیده بود تو مدفوعش ( کم بوده ) حالا دو ماه پیش رفت دکتر متخصص دکتر بی انصاف هم برداشته فقط قرص عفونت ( مترانیدازول ) داده آزمایش اینا ننوشته حالا بعد دو ماه من هروقت میبینمش میگه قطع شده دیگه خون نمی‌بینم مشکل من اینه که متاسفانه خانواده من به شدت خانواده بی‌خیالی هستن طوری که من آب میشم ازدستشون زورشون میاد برن دکتر یه چکاپ بشن از دکتر فراری هستن اون یه بار هم به خواهش من رفت دکتر اونم از شانسم دکتر آزمایش و کلونوسکوپی ننوشته بود الان خیلی نگرانم

چقدر پیشرفت کرده بود و چقدر طول کشید تا فوت شد

یک سال از زمانی که رفتن برای درمان دو سه بار عمل کردن اگه درست یادم باشه به شیمی درمانی نرسیدن من کوچیک بودم درست یادم نیست

داییم متاسفانه فوت شدن چهل سالش بود البته میگم خیلی دیر برای درمان رفتن

چند سال بود خونریزی داشتن ! وزنش اینا هم کم شده بود تغییرات ظاهری هم داشت یا فقط خونریزی داشت

اگر برای برادر تون میگین بگید ان شاءلله که چیزی نیست اما حتما بره دکتر سرطان روده درمان داره مگر این ...

عزیزدلم پسر داییتون فقط خونریزی داشت ؟ منظورم اینه تو ظاهرش اینا تغییراتی داشت مثلا کاهش وزن اینا علاعم دیکه ای هم داشت