2777
2789
عنوان

سرطان روده خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 44 پست
چند سال بود خونریزی داشتن ! وزنش اینا هم کم شده بود تغییرات ظاهری هم داشت یا فقط خونریزی داشت

خیلی لاغر شده بود نگران نباش چرا چیزی که هنوز وجود نداره رو براش نگرانی فقط به برادرت بگو یه آزمایش بره خیالش راحت بشه شاید شقاق یا بواسیر بوده 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته الان علم درمان سرطان خیلی بیشتر پیشرفت کرده

بله شما هم نگران نباشین انشاالله پدر شوهرتون خوب میشن روحیه خیلی مهمه برای درمان این بیماری سعی کنین بهشون روحیه بدین

عزیزمم من برادرم ۳۸ سالشه از همون اول وزن ثابتی داره همین حالا هم وزنش ثابته دو سه بار خون دیده بود ...

عزیزم دکتر بلده چیکار کنه نترس سرطان نیس 

حتمااااااا کولونوسکوپی باید بشه ن بخاطر سرطان 

ممکنه التهاب روده باشه که از داروهاش مترونیدازول هست و این باعث بهبود میشه اما درمان قطعی نداره خطر ناک هم نیس اگه کنترل بشه 

بترسونش ب زور ببرش کولونوسکوپی و آزمایش 

ولی سرطان نیس چون مشخصه اگ باشه علاعم جوزی نیس با قرص حل بشه 

یا عفونت روده داشتن چون عفونت هم خونریزی داره  و با این قرص حل میشه 

یا التهاب هست 

حتما کلون رو بده تا مطمئن بشه التهاب نیس و اگ هست همین الان جلوشو بگیره بدتر نشه 

خیلی لاغر شده بود نگران نباش چرا چیزی که هنوز وجود نداره رو براش نگرانی فقط به برادرت بگو یه آزمایش ...

عزیزدلم متاسفانه من خانوادم به شدت بیخیال هستن در هرچیزی زورشون میاد برن دکتر این وسط من دارم بینشون آب میشم مامانم هم اهمیت نمیده میگم باهاش حرف بزن ببر دکتر میگه ول کن چیزی نیست از طرفی من پدربزرگم ( پدر مادرم ) با سرطان روده در ۶۹ سالکی فوت شد من دلم آشوبه ولی زورم هم بهشون نمیرسه تازه این دکتری که بردارم رفته بود دکتر یزدان بد فوق تخصص داخلی بود خودم وقت گرفتم براش از شانس بدم فقط قرص داد به آزمایش ننوشته بود

عزیزدلم متاسفانه من خانوادم به شدت بیخیال هستن در هرچیزی زورشون میاد برن دکتر این وسط من دارم بینشون ...

حالا ک سابقه دارید باید حتما بره 

نمیتونی مجبورش کنی بترسونیش؟ بگو ممکنه التهاب باشه شایدم می‌ترسه بیاد 

بش بگو ممکنه یچیزی هست که الان بهش اهمیت بدی کامل برطرف شه 

عزیزدلم متاسفانه من خانوادم به شدت بیخیال هستن در هرچیزی زورشون میاد برن دکتر این وسط من دارم بینشون ...

آره بعضی ها خیلی بی خیالن البته احتمالاً به دکتر سابقه بیماری توی فامیلتونو نگفته وگرنه می‌نوشت آزمایش حالا هم شما با خوبی بهش بگو دوباره بره آزمایش ولی نگران هم نباش اگه خوب شده و خونریزی نداره چیزی نیست

عزیزم دکتر بلده چیکار کنه نترس سرطان نیس حتمااااااا کولونوسکوپی باید بشه ن بخاطر سرطان ممکنه التهاب ...

قربونت برم تو رو خدا یعنی سرطان نیست ؟؟؟ اره باید زورش کنم بره دوباره دکتر میگه دیگه قطع شده نمی‌دونم والا التهاب روده کشنده هستش ؟

حالا ک سابقه دارید باید حتما بره نمیتونی مجبورش کنی بترسونیش؟ بگو ممکنه التهاب باشه شایدم می‌ترسه بی ...

سرم داد میزنه ولی بمیرم هم باید مجبورش کنم بره این دکتری که من ازش وقت گرفته بودم خیلی دکتر شناخته شده ای هست همه تعریف میکنن ازش نمی‌دونم چرا واسه برادرم سرسری گرفته قرص عفونت داده گفته بخور اگه خون دیدی بیا اینم میگه من دیگه خون نمی‌بینم واسه همون دیگه چرا برم دکتر